Home » Kamera » Spejlløse kameraer [STORTEST]: Fang sommerens magi i flotte fotos
Spejlløse kameraer [STORTEST]: Fang sommerens magi i flotte fotos

Spejlløse kameraer [STORTEST]: Fang sommerens magi i flotte fotos

Share

Full frame eller et billigere alternativ? Her tester vi tre spejlløse og ret kompakte kameraer, som kan løfte dine sommerfotos op i den kvalitet, som de fortjener. Få også ekspertens tips til, hvad du skal tænke på, før du køber

Sommerens store stunder skal foreviges i allerbedste kvalitet. Et mobilkamera er nok så fint i dagligdagen, når det skal gå lidt hurtigt, men i sommerferien, når du har overskud til at kæle for dine billeder, er det afgørende med et ordentligt kamera, der lader dine motiver komme rigtig til live. 

Et full frame-kamera er vejen frem, hvis du ønsker den optimale billedkvalitet. Hidtil har disse kameraer dog været både store og ret dyre. På det seneste har dette ændret sig.

Se også:  Stortest af tv'er til under 10.000 kroner: Her får du enormt meget for pengene

Full frame-kameraer er kommet ned i størrelse og også i pris. Her kigger vi på tre nye full frame-modeller, som på billedkvalitet er helt i top, men i vægt og dimensioner mere medgørlige end de fleste andre. Faktisk er der i det ene tilfælde tale om verdens letteste kamera i denne kategori.

5 gode tips før du køber spejlløst kamera

Full frame er således blevet nemmere at komme i nærheden af og en mulighed, du seriøst bør overveje, hvis du ønsker at opgradere til en ny spejlløs model. 

Måske værd at spare lidt?

Selvom priserne er faldet, befinder full frame sig fortsat i, hvad man må betegne som entusiast-klassen. Med et ordentligt objektiv kommer man snildt over tyve tusind kroner. Det vil være for pebret for mange. Derfor tager vi også et kig på et nyere spejlløst kamera fra Canon, som ikke blot er en hel del billigere, men også betydeligt lettere, for at se om der kan være idé i at spare nogle penge. 

Se også:  Sony A80J [TEST]: Fint OLED med småknaster


TAGS
Canon
fotokamera
Kamera
lumix
nikon
Panasonic
Sony

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S