• Home »
  • Mus »
  • Speedlink Fortus gaming mouse wireless [TEST]: God gaming-mus til billige penge
Speedlink Fortus gaming mouse wireless [TEST]: God gaming-mus til billige penge

Speedlink Fortus gaming mouse wireless [TEST]: God gaming-mus til billige penge

Share

Gaming er mere hot end nogensinde, og mange mennesker bruger tusindvis af kroner blot på gamingtilbehør til deres pc såsom gamingmus og tastatur. Men hvad hvis du ikke har et stort budget?

En løsning kunne være denne gamermus fra Speedlink, som ligger i den helt billige ende. Musen er trådløs op til 6 meter fra din pc, og har 5 programmérbare knapper. DPI-knappen lader dig justere følsomheden på den optiske sensor, mens du spiller, og det kan visualiseres via de fire forskellige farver via LED-belysningen.

Den lille dongle til pc’en er diskret, og selve musens udseende bærer tydelig præg af gaming-segmentet – på den gode måde. Musens størrelse og ergonomiske design vil passe de fleste brugeres hænder, dog ikke nødvendigvis mindre børn, og man holder godt på gummibelægningen. I brug var musen præcis, og hjulet kørte glat og responsivt.

Se også:  Skypad Steel [TEST]: Musemåtte i stål

Musen bruger to AAA-batterier, så det er altid en god idé at have et par stykker i baghånden. Alt i alt er det en hæderlig gamingmus især til prisen og oplagt til casual gaming. Vil du have den højeste præcision, skal du bruge en trådet mus, men skal du ikke i en milliard-turnering, kan trådløs sagtens bruges.

Speedlink Fortus gaming mouse wireless

Sammenfatning

Pris: 350 kroner

4
Del denne