Home » Promotion » Specifikationer og frække features – her er alt det nye, du skal glæde dig til ved Samsung Galaxy S21 Ultra
Specifikationer og frække features – her er alt det nye, du skal glæde dig til ved Samsung Galaxy S21 Ultra

Specifikationer og frække features – her er alt det nye, du skal glæde dig til ved Samsung Galaxy S21 Ultra

Share

 Annonce 

Samsung Galaxy S21 Ultra er lige på trapperne, og hvad kan vi helt præcist forvente? Det vil vi gøre dig klogere på i denne artikel. Vi kigger nærmere på både det forventelige og de nye, lækre features, der gør Samsung S21 Ultra til noget særligt. Du kan også læse mere om prisen på en Samsung Galaxy S21 Ultra, og hvordan du finder den bedst mulige prisløsning.

Den mest intelligente chip hidtil

Når det kommer til selve indmaden i en Samsung Galaxy S21 Ultra, kan vi virkelig se, at der er sket noget. I år lancerer Samsung deres hidtil bedste chip. Deres første 5 nm-processor i en chip giver dig blandt andet 2 x hurtigere AI og 20 procent hurtigere CPU. Det resulterer i endnu hurtigere indlæring og optimeret intelligens.

Et godt supplement er sikkerhedsplatformen Knox. Her får du et endnu højere sikkerhedsniveau, end hvad der hidtil har været muligt i en smartphone. Samsung Galaxy S21 Ultra tilbyder også Samsung Knox Vault, der holder dine biometriske godkendelsesdata skjulte. Du får også en forstørret fingeraftrykslæser, der øger sikkerheden yderligere.

Og så kan vi klappe i hænderne over en smartphone, der er klar til 5G-netværket. Baseret på, hvilken abonnementsudbyder du har, kan du nyde godt af en forbindelse, der er op mod 100 gange hurtigere end den nuværende 4G-forbindelse. Det markedsførende 5G-kompatible chipsæt sikrer dig, at du altid er et skridt foran. Du får HyperFast Wi-Fi, der er verdens første Wi-Fi 6E.

Nye features, vi ikke har set hos Samsung før

Helt grundlæggende er Samsung Galaxy S21 Ultra en bundsolid smartphone. Du får selvfølgelig en IP68-klassificering, der giver en vandtæt smartphone. Derudover kan du sige goddag til det bedste kamera nogensinde i en smartphone. Med blandt andet 40 MP-frontkamera og 108 MP-vidvinkelkamera på bagsiden får du adgang til skarpe billeder og video i 8K-opløsning.

Men der er også noget, vi aldrig har set før. Du finder blandt andet Motion Mirror, hvor du kan få din smartphoneskærm op på dit TV. Du kan også downloade dine mobilapps til Windows 10 og på den måde oprette et intelligent samspil mellem computer og mobil. 5 nm-processoren sikrer dig også et langt bedre batteri sammen med en batteristyrke på hele 5.000 mAh.

Derudover finder du også Galaxy SmartTag, så du aldrig mister pung eller nøgler. Til sidst er det værd at nævne den fantastiske skærm, der består af 6,8” Full HD+Dynamic AMOLED-display.

Prisen på en Samsung Galaxy S21 Ultra

Når vi kigger nærmere på en Samsung S21 Ultras pris, er vi oppe i den høje ende. Men ikke desto mindre får du her mere end nogensinde før i en Samsung smartphone. Vælger du at købe Galaxy S21 Ultra uden abonnement, skal du regne med priser, der starter omkring 7.000 kr.

Vælger du derimod at bestille en Samsung Galaxy S21 Ultra med abonnement, kan du spare op mod 2.500 kr. på din nye smartphone. Du betaler over en længere periode, og her sikrer du dig samtidig et stærkt abonnement. Nyd 5G-forbindelse og din nye smartphone, som du næppe finder bedre på markedet lige nu.


DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S