Billig Chromebook fra HP

Billig Chromebook fra HP

Share

HP Chromebook 11 G4 Education Edition er en holdbar og let løsning til studerende og undervisere. 

“Chromebooks er meget populære til undervisningsbrug, fordi de er enkle, sikre, nemme at administrere og dertil beregnet til teknologibaseret læring”, siger Gus Schmedlen, Vice President for Worldwide Education, HP, og fortsætter:
“Denne Chromebook er et værktøj til både undervisere og studerende, der hjælper til at sikre optimale forhold for undervisning og læring, da det er en let enhed, som er bygget til et krævende undervisningsmiljø.”

Brugervenlig og billig

Især studerende har høje forventninger til teknologien, når det drejer sig om den IT-løsning, der skal være den faste følgesvend gennem flere års studier. Det er med disse forventninger i baghovedet, at HP har udviklet HP Chromebook 11 G4 EE.

Se også:  Ultralette bærbare [STORTEST]: Fem flade fremmer friheden på farten

HP Chromebook 11 G4 er let at bruge. Når man starter den, går den direkte ind i en browser. Der er ikke et styresystem, der kræver omfattende installationer. Mister du din Chromebook, behøver du ikke bekymre dig for harddisken og back-up, eftersom al data ligger i skyen.

Prisen for en Chromebook 11 G4 ligge mellem 2000-3000 kroner, når den kommer på det danske marked i denne måned.

Overlever fald og kaffe

HP’s Chromebook er uden ventilator, har en tykkelse på 20 mm og vejer kun 1,2 kg. Den er den tyndeste og mest robuste Chromebook til uddannelse. Robuste konstruktionsdetaljer, som eksempelvis støbte gummikanter, sikrer at HP’s Chromebook kan klare fald fra 70 cm, så den overlever en tur ned fra skrivebordet.

Se også:  Test: Vellykket Chromebook

Skulle man være så uheldig at tabe en kop kaffe i computeren er tastaturet modstandsdygtigt overfor spildte væsker, så du blot slipper med skrækken.

En fordel for IT-afdelingen

HP Chromebook 11 G4 EE er desuden nem at installere og administrere takket være Chrome Management Console, der fås som ekstraudstyr.

Administratorer kan håndtere politikker, apps og OS-opdateringer på tværs af en veritabel flåde af tusindvis af Chromebooks, alt sammen fra en webbaseret administrationskonsol.

HP Chromebook 11 G4 EE forventes at ramme det danske marked til februar 2016 til en startpris på 2000-3000 kr.

Del denne