Bærbart batteri med indbygget Bluetooth-højttaler

Bærbart batteri med indbygget Bluetooth-højttaler

Share

LogoPowerBank Speaker Charger kan ikke bare oplade din mobil, når du er på farten. Den har også integreret bluetooth-højttaler og en indbygget mikrofon, så du får et komplet konferencesystem i lommeformat

Speaker Charger er din perfekte rejsepartner. Den indbyggede, kraftige power bank på 5000 mAh forsyner dig med to ekstra opladninger til din smartphone. Bluetooth-højttaleren giver dig mulighed for at lave din smartphone om til en jukebox og afspille din yndlingsmusik trådløst i hifi-kvalitet, uanset hvor i verden, du befinder dig.

Speaker Charger er udstyret med en kraftig mikrofon med støj- og ekko reduktion. Dermed kan du bruge Speaker Charger til telefonkonferencer, hvor i er flere i samme rum, eller hvis du bare ønsker at styre dine opkald trådløst. Højttaleren fungerer i 8 timer på en fuld opladning.

Se også:  Vandtæt højttaler til foråret

Speaker Charger er udstyret med en smart fodstand, som er praktisk, når man fx har den stående på skrivebordet.

På trods af de mange funktionaliteter og den kraftige power bank fylder og vejer (190 G) Speaker Charger ikke meget mere end en smartphone og den kan fx nemt være i en jakkelomme. Den er udført i et slankt og stilfuldt design, som vil tiltrække opmærksomhed, hvad enten det er i mødelokalet som konferencesystem eller på stranden som trådløs musikafspiller. I bunden af Speaker Charger er der tilmed en indgang til et microSD-kort, der giver dig mulighed for at afspille lagret musik på hukommelseskortet.

Del denne