Home » Promotion » Spar tid og penge med ny smart printer til hjemmet
Spar tid og penge med ny smart printer til hjemmet

Spar tid og penge med ny smart printer til hjemmet

Share

 Annonce 

Træt af printerproblemer og blæk-mangel? Med den nye HP ENVY Inspire printer kan du godt vinke farvel til de problemer. Printeren sørger selv for altid at være klar, når du er. Med den tilhørende HP Smart app kan du udskrive og scanne – hjemmefra eller på farten – og få blæk leveret automatisk, så du ikke løber tør, når det er allermest ubelejligt

Fejl i forbindelsen, ikke mere blæk og toner eller en scanner, der bare ikke vil, som du vil. Printerproblemer de fleste har oplevet, men som nu kan høre fortiden til. I hvert fald, hvis du investerer i den nye All-in-One HP ENVY Inspire printer, der har en lang række smarte fordele og tjenester, som kan spare dig og resten af familien for en masse tid og penge på print.

“Vores ENVY Inspire printer imødekommer ethvert printbehov i vores nye hybride hverdag, hvor arbejde og privatliv er mere sammensmeltet end tidligere. Inspire-serien samler nemlig vores bedste produkter og services i én løsning. Med det moderne printsystem HP+, markedets bedste print-app og vores innovative Instant Ink-abonnement på blæk og toner, får man tilsammen vores mest alsidige printløsning til hjemmet til dato,” siger Morten Vogelius, Print Marketing Manager hos HP Danmark.

HP ENVY Inspire er ideel til både hjemmearbejde, onlineundervisning og som samlingspunkt for aktiviteter, når familien skal tilbringe kvalitetstid sammen. Med HP’s nye fotoudskrivningsfunktioner har familier mulighed for at bevare og fejre de øjeblikke, der betyder mest, hvor man i appen kan vælge mellem en bred vifte af skabeloner til at lave fødselsdagskort, invitationer mv.

Få blæk og toner på abonnement

Med HP ENVY Inspire følger muligheden for at tilmelde sig abonnementsordningen Instant Ink, der er designet til at spare tid og penge på print i hjemmet. Med Instant Ink sørger printeren selv for at bestille blæk og toner, når den er ved at løbe tør, hvorefter produkterne bliver sendt direkte til din dør – helt automatisk. Instant Ink-patronerne indeholder mere blæk og bruger mindre emballage, hvilket giver abonnenterne besparelser ift. at købe blækpatroner enkeltvis. For at skåne planeten genbruger HP samtidig de brugte patroner.

”De fleste har oplevet at løbe tør for blæk, lige som man står og skal bruge et vigtigt dokument. Det kan være en rigtig irriterende situation at stå i, specielt fordi det ofte forekommer enormt ubelejligt i en, i forvejen, travl hverdag. Med vores Instant Ink abonnement, kan vi forhåbentlig være med til at gøre hverdagen en lille smule nemmere og billigere for familier,” siger Morten Vogelius, Print Marketing Manager hos HP Danmark.

Gør din printer endnu mere smart med HP+

Forbind din HP ENVY Inspire til printerløsningen HP+, og opnå derved den bedste printoplevelse på markedet. Takket være Smart Cloud Resilience-funktionen i HP+, vil din ENVY Inspire printer automatisk kunne opdage og rette fejl, før de forsinker dig. Med andre ord er den altid klar til tjeneste, når du har brug for det. Med HP+ kan du også printe og scanne fra både din computer og på farten fra den tilhørende HP Smart app. Hvis du ikke lige er hjemme, kan du endda blot trykke ”print nu” og hente senere. Private Pickup sørger nemlig for, at dine dokumenter først printes, når du står foran din printer.

Du kan printe bæredygtigt
Med bæredygtighedsprogrammet Forest First, som er en del af HP+, er du med til at beskytte og genopbygge verdens skove, hver eneste gang du printer en side – ligegyldigt hvilket papir, du vælger at købe til din printer. HP Forest First-programmet involverer hele økosystemet omkring skovene, herunder dyreliv, og samarbejder med NGO’er for at gøre en forskel for fremtidige generationer.

Deltag i konkurrencen om 5 stk. af de nye HP ENVY Inspire-printere (konkurrencen løber til og med 21. juli 2022).


DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S