Home » Internet » Spar penge på software
Spar penge på software

Spar penge på software

Share

Du behøver ikke betale i dyre domme for god software. Vi viser dig, hvor du får fremragende programmer til billige penge. Du får desuden en test af Canons første spejlløse full-frame kamera, en introduktion til Danmarks plan for 5G samt guide til at oprette et sikkerhedssystem i hjemmet. Det hele og meget mere i det nye nummer af Alt om DATA

Man behøver ikke at købe det dyreste for at få de redskaber, man har brug for. Vi ser på alternativer til de velkendte programmer og guider de til de bedste billige guldkorn derude.

Full-frame for fuld skrue

Det tog sin tid, men endelig går Canon all in på spejlløse kameraer. EOS R er et full-frame kamera, der får alt hvad den trække på billedteknologi og er bygget op omkring et helt nyt fatningssystem. Vi tester kameraet for at se om Canon er klar til at banke Sony og de andre konkurrenter af banen.

Se også:  Overvåg din pc's tilstand – og tre andre gode gratis-programmer
Danmarks 5G-plan

Hvad er egentlig planen? Hvornår det vi får det der 5G i Danmark, hvem får det først, hvor hurtigt bliver det og hvad kommer det til at koste? Alt det og meget mere giver dig svaret på i vores store 5G-artikel.

Det hele og meget mere får du i Alt om DATA 07/2019, som kan købes i kioskerne nu. Du kan også vælge at tegne et abonnement, så bladet automatisk kommer i din postkasse fremover. Abonnementet giver dig også adgang til det seneste års artikler og test på nettet. Du kan også købe en digital kopi af Alt om DATA, som du kan læse på computeren, eller Alt om DATA i iPad-version til blot 42 kroner.

Se også:  De bedste gratis-programmer lige nu

TAGS
Alt om DATA
gratis software

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S