Home » Mobiltelefon » Spar penge på Apple-produkter efter tirsdag
Spar penge på Apple-produkter efter tirsdag

Spar penge på Apple-produkter efter tirsdag

Share

På tirsdag (14. september) forventes Apple at præsentere en række nye produkter. Det vil i løbet af få dage betyde, at en række ældre produkter falder kraftigt i pris. Det viser statistik fra PriceRunner

Det er som altid omgærdet med stor hemmelighed, hvad det er Apple vil præsentere på et event, som bliver afholdt tirsdag 14. september. Ifølge rygterne er det mest sandsynlige, at de store nyheder er en iPhone 13, et Apple Watch 7 – og måske også et sæt AirPods 3.

Og hvis du står og overvejer at investere i eksempelvis en ny iPhone, et Apple Watch eller et sæt AirPods, så er det faktisk værd at holde øje med. For ved tidligere lanceringer af nye produkter, har der været kraftige prisfald på de modeller, der bliver afløst.

“Vi har været inde og se på, hvad der er sket med priserne på de ældre modeller, at de produkter, der blev præsenteret ved et tilsvarende event sidste år. Her fremgår det tydeligt, at der var mange penge at spare ugen efter eventet i forhold til ugen før,” siger forbrugeranalytiker hos PriceRunner Danmark, Katrine Barslev.

Se også:  Apples nye pc-skærm er et komplet møde- og underholdningscenter

Det gælder eksempelvis Apple iPad 10,2” (7. gen), hvor prisen i gennemsnit var 4,5 procent lavere ugen efter præsentationen i forhold til ugen før. Statistikken viser samtidig, at der var store forskelle på, hvor meget de enkelte produkter faldt i pris. Således faldt Apple iPad 10,2” 4G 32 GB (7. gen) hele 18 procent – fra 3723 kr. ugen før til 3153 kr. ugen efter.

Stort fald på iPhones

Lignende prisfald så man på Apple iPhone 11 64GB, hvor prisen en uge før eventet var 5149 kr. og ugen efter 4666 kr – altså et prisfald på 10,35 procent. På et Apple Watch Nike Series 5 40mm with Sport Band var prisfaldet 20 procent – fra 3498 kr. til 2899 kr., og et Apple Watch Series 4 Cellular 44mm Aluminum Case with Sport Band faldt hele 21 procent fra 3996 kr. til 3299 kr.

Se også:  Apple iPhone SE (2022) [TEST]: Utrolig power til flot pris

Alle de nævnte priser er naturligvis de laveste priser, som kunderne har kunnet købe produkterne til, ved at sammenligne priser på PriceRunner. Og alt tyder på, at der efter Apple-eventet på tirsdag vil være lignende prisfald.

“Ud fra historikken kan man sige, at det måske vil være en god idé lige at klappe hesten og vente et par dage, hvis man vil købe et nyt Apple-produkt – og godt kan leve med, at man ikke får det allermest spritnye. Apples produkter er på Top 10 over, hvad danskerne går efter hos PriceRunner, så det kan være en god idé at oprette en overvågning og dermed holde øje med prisfald,” siger Katrine Barslev.


TAGS
Apple

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S