Home » TV » 5 gode køb i denne uge
5 gode køb i denne uge

5 gode køb i denne uge

Share

Spar masser af penge på et lækkert tv, en tjekket smartphone, støjdæmpende Bose-hørebøffer og flere andre gode gadgets. Se her, hvor priserne er faldet mest i denne uge

Priserne på elektronik falder hurtigere end på de fleste andre typer produkter. Der kan være rigtig mange penge at spare på gadgets, der kom på markedet for bare kort tid siden. Vi har fundet frem til gode produkter, der har scoret flotte anmeldelser i vores test, som er faldet betydeligt i pris …

Fantastisk tv

Efteråret er tid for indehygge og tv-kiggeri, så hvis du overvejer at opgradere tv’et, er det et godt tidspunkt lige nu. Med et Sony Bravia KD-55XD9305 kommer du ikke til at savne noget. Du får en fremragende 55″-skærm i 4K samt et væld af smarte funktioner, så du kan se Netflix, YouTube og meget andet direkte fra tv’et. Det vandt Datatids test af tv’er – læs testen af Sony Bravia KD-55XD9305 her.

Tv’et kostede 20.000 kroner, da det kom på markedet, men der er over syv tusind kroner at spare på det nu – se prisen på Sony Bravia KD-55XD9305 her.

Sony Bravia KD-55XD9305

Foden giver både stabil støtte og ser godt ud. Der medfølger beslag, hvis du vil montere skærmen på væggen.

Meget mobil for pengene

Er det en ny smartphone du står og mangler, så er der ingen grund til at spendere en formue på den. Du får virkelig meget for pengene med Huawei P9 Lite, der både er hurtig, har flot skærm og fint kamera. Det fik en stor anbefaling i Alt om DATAs test – læs anmeldelsen af Huawei P9 Lite her.

Se også:  Panasonic klar med Lumix GH6: Videomonster med høj opløsning

Prisen var blot 2.499 kroner, da den kom på markedet, men den er faldet rigtig meget siden da – se prisen på Huawei P9 Lite her.

Huawei P9 Lite.

Huawei P9 Lite.

Luk støjen ude

Er du træt af at blive forstyrret af støj, når du sidder i flyet, toget eller på kontoret, så er løsningen et sæt noise cancelling-hørebøffer. Med sådan et par på ørene blokeres udefrakommende lyde, så du kan lytte til musik i fred og ro. Bose er kongen indenfor noise cancelling. De nye QuietComfort 35 leverer effektiv støjreduktion og glimrende lydkvalitet. Alt om DATA var imponerede over høretelefonerne – læs anmeldelsen af Bose QuietComfort 35 her.

Se også:  Billigere noise cancelling-bøffer fra Bose

De kostede 3.149 kroner, da de kom på markedet, men der er gode penge at spare på dem nu – se prisen på Bose QuietComfort 35 her.

Bose QuietComfort 35

Fuld fart på nettet

Vil du have fuld smæk på internet-forbindelsen, koste hvad det vil, så er en router som Linksys MAX-STREAM EA9500 sagen. Den har allernyeste teknologi, inklusiv triple band wifi, så der er hele tre forskellige frekvensbånd at sende på. Det er en af de absolut bedste routere du kan få lige nu. Den vandt Alt om DATAs stortest – læs anmeldelsen af Linksys MAX-STREAM EA9500 her.

Routeren kostede 3.299 kroner ved lancering, men prisen er væsentligt lavere nu – se prisen på Linksys MAX-STREAM EA9500 her.

Linksys MAX-STREAM EA9500

Ret stylet router i Linksys’ kendte formsprog, meget let at opsætte og bruge, og udstyret med hele 8 LAN-porte.

Gode skud i kassen

Vil du fange efteråret i fantastiske billeder, så skal du have et kamera, der kan få selv de fineste detaljer med. Det kan Panasonic GF7, der, selvom det ikke fylder meget, tager billeder af høj kvalitet. Datatid var godt tilfredse med kameraet, da de havde det til test – læs anmeldelsen af Panasonic GF7 her.

Prisen var 3.500 kroner, da det kom på markedet, men kameraet fås betydeligt billigere nu – se prisen på Panasonic GF7 her.

Panasonic GF7

Det enkle design gør betjeningen nem. Her er kameraet vist med et zoomobjektiv, som du kan tilkøbe.


TAGS
Bravia
lumix
P9
quietcomfort

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S