Home » Kamera » Spar masser af penge: Her er ugens bedste gadget-tilbud
Spar masser af penge: Her er ugens bedste gadget-tilbud

Spar masser af penge: Her er ugens bedste gadget-tilbud

Share

Der er rigtig gode penge at spare på en en stærk smartphone, et lækkert kamera og flere andre gode tech-produkter. Vi har fundet ugens bedste gadget-tilbud

Ferie-tiden nærmer sig, og det er en skam at gå ned på gadgets, hvad enten du har planlagt en tur til sydens sol eller vil nyde det uforudsigelige danske sommervejr i sejlbåd eller sommerhus.

Et godt kamera er svært at undvære uanset hvad, og det får du i den grad med Panasonic Lumix GH5. Det er et af de absolut stærkeste systemkameraer du kan opdrive lige nu og fuldstændig spækket med god billedteknologi samt imponerende features som 6K Photo og meget andet. Kameraet fik stor ros og løb med titlen som testvinder i Datatids stortest af spejlløse kameraer – læs kameratesten her.

Du måtte slippe 18.999 kroner, da det kom på markedet, men prisen er faldet flere tusinde kroner nu – se prisen på Panasonic Lumix GH5.

Se også:  Spejlløse kameraer [STORTEST]: Fang sommerens magi i flotte fotos

Planterne passer ikke sig selv, når du er væk hjemme, men så er det godt, at du kan få smarte gadgets, der klarer sagen. Parrot Pot sørger selv for at vande blomsten, når den trænger og kan holde den i live op til en hel måned, når du er på ferie. Den kender de forskellige planter og ved hvor meget vand og sol de skal bruge, så du kan roligt overlade det hele til den. Eneste minus er at den kører på Bluetooth og ikke Wi-Fi, så du kan ikke følge plantens velbefindende, når du er væk fra hjemmet – læs testen af Parrot Pot her.

Se også:  Et kontrolcenter til din gaminglyd - Creative lancerer Sound Blaster GC7

Du kom på markedet til 1.299 kroner, men der er gode penge at spare på den nu – se prisen på Parrot Pot her.

Har du ikke just grønne fingre, er der hjælp at hente i teknologiens verden.

Fortsætter vejret på den her måde, kan det blive nødvendigt med indendørs underholdning i sommerhuset. Så sørg for at have hjemmebiofaciliteterne i orden. For ikke særlig mange penge kan du får et glimrende tv, som eksempelvis Samsung UE43KU6075U. Her er tale om et 43″ tv med 4K-opløsning, indbygget wi-fi og smart tv samt mange andre gode funktioner. Datatid syntes godt om tv’et, omend de syntes det var for dyrt, da testen fandt sted – læs testen af Samsung UE43KU6075U her.

Prisen er heldigvis faldet rigtig meget siden da, så du kan gøre et rigtig godt køb nu – se prisen på Samsung UE43KU6075U her.

Den store fod er flot udført i metal. Desværre lever resten af tv’et ikke helt op til dette positive indtryk.

TAGS
lumix
Parrot
Sony Xperia XZ
sound blaster

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S