Home » Hardware » Spar masser af penge: Her er ugens bedste gadget-tilbud
Spar masser af penge: Her er ugens bedste gadget-tilbud

Spar masser af penge: Her er ugens bedste gadget-tilbud

Share

Få et fint tv til to tusind kroner og spar gode penge på en lækker bærbar, et godt kamera og flere andre gode gadgets. Vi har fundet ugens bedste gadget-tilbud

Efteråret er høj sæson for gode gadgets. Der  kommer masser af nye på markedet, og samtidig falder prisen på dem, der har blot nogle få måneder på bagen. Vi samlet ugens bedste køb.

Fint og simpelt tv

Har du ikke behov for en kæmpe skærm, så kan du få fine tv’er til billige penge. Det er Strong SRT 40FY4002N et godt eksempel på. Der er tale om et simpelt tv med nem betjening, og det leverer et fint billede især til nyere film og serier. Datatid var godt tilfreds med tv’et – læs anmeldelsen af Strong SRT 40FY4002N her

Det kostede 3.000 kroner, da det kom på markedet, men du kan spare tusind kroner på det nu – se prisen på Strong SRT 40FY4002N her.

Foden er i flot metal, mens resten af de synlige dele er i billigere materialer. Tv’et kan også hænges på væggen.

Lækker lyd til hjemmebiografen

Savner du ordentlig lyd til tv’et, så er en soundbar sagen. Bose SoundTouch 300 er en lækker løsning, som både ser godt ud i stuen og leverer imponerede surround-lyd, så du kan fordybe dig helt i filmen. Datatid syntes godt om soundbaren – læs testen af Bose Soundtouch 300 her.

Prisen var oprindeligt 5.999 kroner, men der er gode penge at spare på den nu – se prisen på Bose SoundTouch 300.

Det komplette system, SoundTouch, kan udbygges, efterhånden som økonomien tillader det. De små baghøjttalere skal dog tilsluttes en boks, der er fysisk lige så stor.

Luk støjen ude

Vil du lukke dig helt inde med musikken, hvad enten du sidder på et travlt kontor, befinder dig højt over jorden i en larmende flyvemaskine eller sidder i bussen på vej til arbejde, så skal du have et sæt hovedtelefoner med støjreduktion. Med Jabra Vega for du fin lyd og god støjdæmpning i et lækkert lille headset til en god pris. Det tog prisen som “bedste køb” i Datatids test af noise cancelling hovedtelefoner – læs anmeldelsen af Jabra Vega her

Du måtte slippe 1.095 kroner lige, da den kom på markedet, men prisen er faldet en del nu – se prisen på Jabra Vega her.

Jabra Vega.

Jabra fås kun som kablet løsning, og den har kun én knap: til at starte eller stoppe støjdæmpningen.

Let og hurtig bærbar

Er du på udkig efter en ny bærbar, der både er nem at have med i tasken og fuld af kræfter, så er kan Acer Spin 7 være sagen. Den er lidt under 11 mm, og vejer omkring et kilo, men har hurtig Core i7 processor, 8 GB ram og skarp skærm. Alt om DATA var begejstrede for dem – læs anmeldelsen af Acer Spin 7 her.

Prisen var oprindeligt 10.399 kroner, men der er over to tusind kroner at spare nu – se prisen på Acer Spin 7

Det enkle, ligefremme design fungerer også glimrende, når den bærbare anvendes i forskellige positioner som her i telt-modus.

Det enkle, ligefremme design fungerer også glimrende, når den bærbare anvendes i forskellige positioner som her i telt-modus.

Foto af fineste kvalitet

Vil du tage gode billeder, så er der ingen vej om et godt kamera. De spejlløse kameraer er blevet enormt gode, og kan snildt matche spejlreflekskameraerne på både funktionalitet og billedkvalitet. Fujifilm X-t2 er utrolig lækkert at betjene og levere billeder af utrolig høj klasse. Det blev derfor kåret som “bedste køb” i Datatids test af spejlløse kameraer – læs testen af Fujifilm X-t2 her.

Kameraet kostede oprindeligt 13.999 kroner, men der er rigtig gode penge at spare på det nu – se prisen på Fujifilm X-t2 her


TAGS
acer spin 7
Fujifilm
Strong

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S