Spar masser af penge: Her er ugens bedste elektronik-køb

Spar masser af penge: Her er ugens bedste elektronik-køb

Share

Der er mange penge at spare på en lækker tablet, en smart kaffemaskine, en vellydende soundbar og flere andre gode gadgets. Vi har fundet ugens bedste elektronik-køb

Der går sjældent særlig længe, før priserne på gadgets begynder falde, efter de er kommet på markedet. Så hvis du har lidt tålmodighed og kan vente nogle måneder, er der ofte rigtig gode penge at spare. Vi tjekket markedet, og fundet de største prisfald på gode gadgets, som har fået flotte anmeldelser hos Alt om Datat og Datatid. 

Lækker tablet

En tablet er god at have med på ferie, så man hurtigt kan tjekke op på seværdigheder og restauranter samt nyde underholdning på hotelværelset. Asus Zenpad 3S 10 er lækkert designet, har glimrende skærm, fin ydelse og alle de funktioner man forventer. Den fik en flot anbefaling i Datatids test – læs anmeldelsen af Asus Zenpad 3S 10 her.

Se også:  Spar masser af penge: Her er ugens bedste gadget-tilbud

Prisen var 2.744 kroner, da den kom på markedet, men der er mange penge at spare på den nu – se prisen på Asus Zenpad 3S 10 her.

Metalrammen omkring skærmen er ifølge Asus blandt de tyndeste i verden og bidrager til at give det flotte, enkle look.

Metalrammen omkring skærmen er ifølge Asus blandt de tyndeste i verden og
bidrager til at give det flotte, enkle look.

Hold øje med hjemmet

Skal du afsted på ferie til sommer og er bekymret for at få ubudne gæster i hjemmet, mens du er væk, kan du gardere dig med et trådløst overvågningskamera. Så kan du holde øje med boligen via din smartphone, selvom du sidder på den anden side af kloden. Det lille Y-Cam Evo kan placeres diskret hvor som helst, er nemt at bruge og i det hele taget rigtig velfungerende. Alt om DATA var begejstrede for kameraet – læs anmeldelsen af Y-Cam Evo her.

Det kostede 1.499 kroner ved lancering, men prisen er faldet en del nu – se prisen på Y-Cam Evo her.

Moderne clockradio

Savner du en god lille DAB-radio til soveværelset, så er Pure Elan E3 måske den helt rette. Den fylder ikke meget, men lyder fint og har snooze-knap og andre funktioner, der gør, at den fungerer som en klassisk clock-radio. Datatids syntes godt om den – læs anmeldelsen af Pure Elan E3 her.

Radioen kom på markedet med en pris på 999 kroner, men du kan spare flere hundrede kroner på den nu – se prisen på Pure Elan E3 her.

Pure Elan E3

Pure Elan E3

 

Del denne