Home » Hardware » Spar masser af penge på gode ferie-gadgets
Spar masser af penge på gode ferie-gadgets

Spar masser af penge på gode ferie-gadgets

Share

Mangler du gode gadgets til ferien – en tablet, en mobil router, et overvågningskamera eller andet – så er der masser af penge at spare. Vi har fundet de bedste tilbud …

Sommeren og ferietiden er over os. Uanset om du skal nyde den herhjemme eller udenlands, så er det godt at være rustet med gode gadgets. Der er rigtige gode tilbud at hente lige nu. Vi har fundet fem af de bedste.

Førsteklasses Android-tablet

En tablet er den ideelle ferie-gadget. Den fylder næsten intet, men giver dig både underholdning, navigation, adgang til rejseinformationer og meget andet. Huawei Mediapad M5 er den bedste Android-tablet du kan få lige nu. Designet er slankt og lækkert, den er fuld af kræfter, har knivskarp skærm og gode højttalere. Den fik derfor en stor anbefaling hos Alt om DATA – læs anmeldelsen af Huawei Mediapad M5 her.

Den kostede 3799 kroner, da den kom på markedet, men der er rigtig gode penge at spare på den lige nu – se prisen på Huawei Mediapad M5 her.

Huawei Mediapad M5.

Huawei Mediapad M5.

Tag wi-fi-forbindelsen med dig

Det er surt at gå ned på internet, når du er på ferien. Med en mobilrouter kan du tage wi-fi med dig overalt (altså på betingelse af at du har et dataabonnement og et simkort du kan forsyne den med). Netgear Nighthawk M1 er lidt af en turbogearet sag, der giver baghjul til selv store stationære routere. Den er desuden fyldt med gode funktioner og har et flot display, der gør det nemt at navigere. Den vandt derfor Alt om DATAs test af mobilroutere – læs anmeldelsen af Netgear Nighthawk M1 her.

Prisen var 3.000 kroner, da den kom på markedet, men den kan fås væsentligt billigere nu – se prisen på Netgear Nighthawk M1 her.

Netgear Nighthawk M1.

Netgear Nighthawk M1.

TAGS
mediapad
My Passport

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S