Home » TV » Spar masser af penge: Her er ugens bedste køb
Spar masser af penge: Her er ugens bedste køb

Spar masser af penge: Her er ugens bedste køb

Share

Der er gode penge at spare på et knivskarpt OLED-tv, en førsteklasses smartphone, en drønlækker bærbar og flere andre fine gadgets. Vi har fundet ugens bedste elektronik-køb

Priserne er i frit fald på mange af de produkter, der ellers har været hundedyre. OLED-tv’er er eksempelvis ved at nå ned i et leje, der er til at have med at gøre, mens topklasse bærbare i det slankeste og letteste design ligeledes kan fås til rimelige penge. Vi har samlet fem af de bedste køb du kan gøre i denne uge.

Knivskarpt tv-billede

Er du på udkig efter nyt tv og vil have det bedste af det bedste, så er et OLED-tv det rigtige valg. Kontrasten og detaljeniveauet er uforligneligt. Panasonic laver nogle af de bedste OLED-tv’er og med TX-55EZ950 får du helt et enestående billede, der især gør sig godt til film. Datatid gav det en stor anbefaling i deres test – læs anmeldelsen af Panasonic TX-55EZ950 her.

Se også:  Få stadion helt ind i stuen med Panasonics mesterlige OLED-tv

Prisen var lidt pebret, da det kom på markedet. Det kostede 17.999 kroner. Men der er fire tusind kroner at spare på tv’et nu – se prisen på Panasonic TX-55EZ950 her.

Panasonic TX-55EZ950.

Panasonic TX-55EZ950.

Let og lækker bærbar

Er det en god bærbar du savner, så får du det ikke lækrere end Dell XPS 13. Den slanke og lette laptop har stort set ingen ramme omkring skærmen. Det betyder, at du får væsentligt mere skærmplads, end man ellers ville forvente af en bærbar i denne størrelse. Ydelsen fejler heller ikke noget, takket være en stærk Core i7-processor, 8 GB ram og en hurtig SSD-disk på 256 GB – læs anmeldelsen af Dell XPS 13 her.

Se også:  OLED-tv'er [STORTEST]: Store tv-skærme til storslåede sejre

Computeren kostede 11.090 kroner, da den kom på markedet, men der et par tusind at spare på den nu – se prisen på Dell XPS 13 her.

Dell XPS 13.

Dell XPS 13.

 

TAGS
mate
OLED-tv
Star Wars
xps

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S