Home » Software » Spar penge: Billige programmer der kan matche de dyreste
Spar penge: Billige programmer der kan matche de dyreste

Spar penge: Billige programmer der kan matche de dyreste

Share
Systemværktøjer

Tyske Ashampoo leverer en række
systemværktøjer af høj kvalitet.

Der er masser af gode værktøjer indbygget i Windows 10. Men du kan give din pc et ekstra løft med andre systemværktøjer. Et af dem er AVG TuneUp, der kan forøge ydelsen. Det fjerner uønskede programmer og midlertidige internetfiler og endda rense din registreringsdatabase, hvis du tør. Prisen er 259 kroner.

CCleaner kan gøre din pc hurtigere ved at fjerne ubrugte filer og indstillinger, der hober sig op, efterhånden som du bruger din pc. Og i betalingsversionen leverer programmet også sikkerhedsbeskyttelse. Samme firma tilbyder Recuva, der kan gendanne filer, og de to programmer fås samlet for 108,49 kroner. Er du på udkig efter god backupsoftware, så overvej Ashampoo Backup Pro til 119,57 kroner.

Økonomi

You Need a Budget giver godt overblik over husholdningens udgifter.

Vejen til at spare penge går gennem et budget. Blandt de mere interessante programmer på dette område er Quicken, der i Starter-udgaven koster 34,99 dollar (261 kroner).

En anden mulighed er You Need a Budget – til 7 dollar (52 kroner) om måneden – der ikke kun kan lægge et budget, men også fortælle dig, hvor mange penge du må bruge hver måned for at klare skærene. Langt mindre prangende er AceMoney til 40 dollar (299 kroner), men her kan du kun dele dine indtægter op i 100 kategorier.

Musikstudie

Ableton Live Intro fås til en brøkdel af den pris, som du skal give for hele studiesuiten.

Programmer til musik kendes også som DAW-apps (Digital Audio Workstations). Markedet domineres af Ableton Live Suite, Pro Tools og Logic Pro (Mac). Men der finds alternativer til budgetpris – herunder Ableton Live Intro, der ”nøjes med” 16 spor og otte input til 750 kroner.

FL Studio har også de basale funktioner (bortset fra at du ikke kan bruge en mikrofon). Prisen er cirka 1500 kroner. Reaper er nærmest et komplet studie, hvor du kan importere enhver form for lyd, arrangere, komponere, lægge kunstig lyd på, redigere, mixe og alt andet, der hører til, når man er kreativ musiker. For almindelige hjemmebrugere er prisen 60 dollar, knap 400 kroner.

TAGS
alternativer
Billedredigering
musikprogram
software
videoredigering

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S