Home » Software » Spar penge: Billige programmer der kan matche de dyreste
Spar penge: Billige programmer der kan matche de dyreste

Spar penge: Billige programmer der kan matche de dyreste

Share

Der er masser af gode og praktiske alternativer at vælge imellem, selvom du ikke vil bruge spare- pengene på de dyreste og mest udbredte programmer

De mest populære programmer til pc’er er ikke nogen billig fornøjelse. Du kan selvfølgelig forsøge at klare dig igennem på gratisapps, hvis du ikke vil købe dig fattig i software. Men der findes også en tredje vej – nemlig et stort økosystem af købeprogrammer, som er fremragende, men alligevel ikke er så dyre.

Nogle af de alternative leverandører leverer endda ypperste kvalitet. Et eksempel er Serif Software, der tidligere var kendt for software rettet mod begyndere, men som i 2014 lancerede Affinity Designer, et vektorbaseret tegneprogram, der sagtens kan matche Adobes fineste. Find inspiration her, hvor vi fremhæver alternative programmer inden for illustrationer, film, musik, layout, foto, finans og systemværktøjer.

Se også:  Fire fede og gratis programmer udvalgt af AODs redaktion
Illustration og kunst

Serif Affinity Designer er et godt alternativ til Adobe Illustrator.

Vektor-illustrationer domineres af Adobe, som i dag primært kører på abonnement. Hvis du hellere vil have en stærk softwarepakke med det hele i ét køb, så overvej CorelDraw Graphics Suite, der rummer otte programmer for 4600 kroner.

I det hele taget er denne type programmer ikke billige. Mere budgetvenlig er dog tyske Xara Designer ProX, der kan købes på producentens hjemmeside for 299 euro, cirka 2230 kroner.

Serif Affinity Designer koster kun 449 kroner på producentens hjemmeside, selvom det er et professionelt værktøj, der for eksempel giver op til 1 million gange zoom.

Layout

Lucidpress er et browserbaseret dtp-værktøj.

Adobe InDesign er kongen. Men dyr. I stedet kan du overveje Microsoft Publisher, der stadig findes som en del af Office 365-abonnementet. Har du denne office-pakke, kan du måske nøjes med dette program, der ikke er professionelt, men fint til foreninger og privat brug.

Se også:  Cubase klar i helt ny version - donglefri og med Atmos-lyd

Serif Affinity Publisher er helt gratis – endnu da. For dette program er endnu i beta-version, og når det er færdigudviklet, skal du regne med en forholdsvis høj pris. Bemærk også, at beta-versionen næppe er helt fejlfri.
Du kan så i stedet forsøge dig med Lucidpress, som er en dtp-app, der er browserbaseret.

Der findes en gratisversion, hvor du kan lave tre sider pr. dokument. Ellers kan du vælge at abonnere på tjenesten. Det koster 5,95 dollar (40 kroner) for basisversionen uden PDF-print og 12,95 dollar (86 kroner) for Pro-versionen.

TAGS
alternativer
Billedredigering
musikprogram
software
videoredigering

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S