Home » Robot » Spar forretningsrejsen – hold møde med en robot i stedet
Spar forretningsrejsen – hold møde med en robot i stedet

Spar forretningsrejsen – hold møde med en robot i stedet

Share

Nu kommer der en ny generation af de danske GoBe Robots. Det er såkaldte telepresence-robotter, der er udstyret med et ansigt i form af en skærm. På den måde kan nyheden blive et praktisk alternativ til internationale møderejser

GoBe Robots – der ejes af odenseanske Blue Ocean Robotics – lancerer nu en ny generation af sine telepresence-robotter. De kan blandt andet bruges til at holde virtuelle møder og dermed i teorien både begrænse coronasmitte og reducere udledningen af fossilt CO2.

Ved at give følelsen af selv at være der, hvor robotten er, hjælper GoBe Robots også syge børn og voksne med at tage del i en række sociale aktiviteter, de normalt ikke ville kunne være med til, ligesom teknologien kan give børn adgang til skole og kammerater. Den kan endvidere bruges til at give mennesker med funktionsnedsættelse adgang til flere steder og oplevelser i samfundet som for eksempel museer og seminarer samt til sikkerhedsinspektioner – forklarer virksomheden.

Hovedet er 21,5” stort

Der er tale om en fjernstyret, mobil robot, der gør det muligt at kommunikere via en 21,5 tommer-skærm, som gengiver personens ansigt i naturlig størrelse. Et 4K-kamera, der kan zoome, og et vidvinkelfrontkamera give “robot-piloten” stærkt overblik over lokaliteterne.

”Vi har kunder i industrien, der har skåret 90 procent af deres udgifter til sikkerhedsinspektioner, fordi de har placeret 30 telepresence-robotter på deres fabrikker rundt omkring i verden. Nu logger sikkerhedsinspektørerne sig bare på robotterne og går via den rundt sammen de lokale kolleger og undersøger forholdene. Samtidig kan de glæde sig over at belaste miljøet langt mindre og se mere til familien derhjemme,” siger Claus Risager, CEO i Blue Ocean Robotics, moderselskabet bag GoBe Robots.

Den nye generation af GoBe Robots telepresence-robot udmærker sig ifølge folkene bag ved at have et åbent system, som skaber endnu flere anvendelsesmuligheder og giver brugerne mulighed for at udnytte teknologiens potentiale maksimalt. Eksempelvis kan messearrangører give gæster mulighed for, uden at rejse derhen, at booke sig direkte ind på en telepresence-robot og opleve messestande og events og gå i dialog med udstillere.

Globalt førende danskere

GoBe Robots indgår i Blue Ocean Robotics’ arsenal af servicerobotter, som også omfatter UVD Robots, der udvikler robotter, som dræber bakterier og virusser med UV-C lys.

Ifølge GoBe Robots har virksomheden mere end 150.000 eksisterende brugere af sine telepresence-robotter, og GoBe Robots er en globalt førende producent af professionelle servicerobotter til telepresence. Selskabet er i dag til stede i mere end 50 lande gennem globale netværk af forhandlere.

Selskabet forventer, at antallet af forhandlere mere end fordobles i løbet af de kommende 12 måneder.


DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S