Home » Bærbar computer » Spændende nyheder fra Lenovo
Spændende nyheder fra Lenovo

Spændende nyheder fra Lenovo

Share

En ny kategori af ultramobile business-computere samt en ny Edge-serie er blandt de produkter vi kan forvente fra Lenovo den kommende tid

Lenovo er selvfølgelig også blandt deltagerne i den store CES-messe, som løber af stablen i denne tid. Her har producenten netop annonceret en række spændende nyheder, som vil komme til at præge deres produkt-katalog den kommende tid.

Det drejer sig blandt andet om ThinkPad X100e, som er producentens første professionelle ultramobile bærbare computer. Lanceringen er den første inden for kategorien af pc’er til business-brugere – en kategori af pc’er som tilbyder professionel ydelse, brugervenlighed og design med nye farvemuligheder til en fornuftig pris.

[pt id=’2005753′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Thinkpad X100e”‘]

Thinkpad X100e

X100e repræsenterer det første samarbejde mellem Lenovo og AMD, der nu tilbyder AMD processorer til bærbare ThinkPad-computere og implementerer AMDs VisionPro branding.

Se også:  Lenovo ThinkVision T27hv-20 [TEST]: Ideel til videomøder

Lenovo annoncerer desuden de nye ThinkPad-løsninger – T410s, T410 og T510 bærbare computere og W510 mobil arbejdsstation – som giver virksomheder en bedre ydelse og produktivitet. De nye bærbare computere er baseret på de nye Intel® Core™ dual-core og quad-core processorer, og giver brugerne mulighed for hurtigere at kunne multi-taske, at få strømbesparende ydelse og bedre håndteringsmuligheder for it-afdelingen.

[pt id=’2005754′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Thinkpad T510″‘]

Thinkpad T510

Udover bedre processorydelse, er den nye bærbare computer også udstyret med en ThinkPad batteridrifttid på 22 timer på udvalgte modeller samt flere multitouch skærm-muligheder og trådløs forbindelse med Qualcomm Gobi 2000-modulet.

Som en sidste nyhed præsenterer Lenovo en ny serie af ThinkPad bærbare computere, som går under navnet ThinkPad Edge. Disse modeller med 13, 14 og 15” skærme er udviklet specifikt til SMB-markedet. Modellen med 13” er den første ThinkPad, der kommer med AMD dual-core processorteknologi og AMD’s VISION Pro Technology.

[pt id=’2005756′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”ThinkPad Edge”‘]

ThinkPad Edge

Udover at være designet til at give den bedst mulige ydelse, er der samtidig også blevet fokuseret på at holde udgifterne nede. Serien er designet med livlige farver og et nyt tastatur.


TAGS
lenovo
Thinkpad

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S