Home » Bærbar computer » Spændende ultrabooks til efteråret
Spændende ultrabooks til efteråret

Spændende ultrabooks til efteråret

Share

Der kommer et hav af ultratynde pc’er her i efterårssæsonen, og hvad enten du er til kulfiberdesign, en hybrid-maskine med masser af muskler eller en god allround-maskine med gode egenskaber, er der noget til dig

Inden for kort tid vil vi ikke længere snakke om ultrabooks som noget særligt. I stedet vil vi være vant til, at den almindelige bærbar er tynd og yderst transportabel. Allerede nu er producenterne derfor også begyndt at slå på andet end det ultratynde design, når de skal sælge deres ultrabooks, og man ser et væld af maskiner med unikke egenskaber dukke op. Her er et udvalg af dem, du kan møde i efteråret.

Hybridtablet til det tunge arbejde

En tablet har sine fordele, når man vil være mobil og blot har behov for at se præsentationer og videoer samt læse dokumenter og lignende. Når der skal produceres tekst og tastes andet ind, er det dog ikke den bedste løsning. Fujitsu har derfor skabt et hybridapparat, som både giver dig en ordinær tablet og et tastatur, du kan tilslutte efter behov.

[pt id=’2022722′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Fujitsu Stylistic Q702.”‘]

Fujitsu Stylistic Q702.

Stylistic Q702 er rettet mod businessfolket og har således egenskaber og computerpower i en klasse, der gør den velegnet til selv tungere arbejde og høj sikkerhed.

Læs også: Få en billig ultrabook

Takket være det ekstra batteri i tastaturet klarer den en hel dags arbejde uden behov for opladning. Skærmen er brugervenlig, selv i direkte sollys, og Stylistic Q702 leveres med valgfri 3G/umts eller 4G/lte-mobildata.

Se også:  CES: Lenovo lancerer bærbar med 8 tommer touchskærm i tastaturet

Du får også en massiv sikkerhedspakke, der inkluderer biometrisk fingeraftrykssensor, Computrace-support, hdd og bios-adgangskodebeskyttelse, indbygget Trusted Platform Module (tpm) og Intel Anti-Theft Technology.

Skærmen er et stort 11,6« led-baggrundsbelyst, ips-, anti-glare-hd, dual digitizer-multitouch-display optimeret til både pen- og fingerberøring. Som processor kan vælges imellem en Intel Core i3- eller i5-processor med Intel vPro-teknologi og Intel HD Graphics 4000. Der er desuden indbygget 4GB ddr3, og som harddisk kan du få op til 256GB lynhurtigt ssd.

Stylistic Q702 byder derudover på fremad- og bagudrettet webkamera med mikrofoner samt accelerometer, gyrometer, magnetometer og ambiente lysfølere. Tilslutningsmulighederne inkluderer usb 2.0 og 3.0, hdmi samt sd/sdhc-udvidelsesporte. Som styresystem er installeret Windows 7.

Priserne er endnu ikke offentliggjort.

Den letteste ultrabook

Lenovo X1 Carbon blev præsenteret allerede i maj, men først nu har Lenovo sendt den i butikkerne. Er det en tynd og let bærbar med god ydelse, du har gået og manglet, er der god grund til at overveje en tur til din lokale computerforretning.

[pt id=’2022814′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Lenovo X1 Carbon.”‘]

Lenovo X1 Carbon.

Her er nemlig tale om markedets letteste bærbar i 14«-klassen. Vægten er blot lidt over 1 kg, men takket være en konstruktion i kulfiber er ThinkPad X1 samtidig en solid sag, der tåler lidt af hvert. Værd at fremhæve er også den indbyggede 3G-forbindelse, som gør det muligt at springe på det mobile bredbånd uden eksternt modem.

Læs også: Kan ultrabooks udrydde MacBook Air

Se også:  Lenovo-interview: "Bæredygtigheden betyder lige så meget som prisen"

Der er også Lenovo RapidCharge, som lader batteriet næsten helt op på 30 minutter samt bagbelyst keyboard, multi-gestur-touchpad i glas, superklar skærm, hd-kamera med ansigtsgenkendelse, to mikrofoner og Dolby Home Theatre-lydteknologi. Som processor fås en Intel Core i5 eller i7 af nyeste generation. Prisen er dog lidt pebret – du kan se hvad du skal betale for Lenovo X1 Carbon her.

Ultrabook med masser af mediemuskler

Toshiba Satellite U840 er Toshibas første 14«-notebook nogensinde. Satellite U840 er kun 19,9 mm tynd og vejer 1,58 kg, og computeren kommer med 3.-generations Intel Core-processorer og er bestykket med op til 8GB ddr3-ram. Med Intel Rapid Start Technology starter Satellite U840 op på under 14 sekunder, så du slipper for irriterende ventetid.

[pt id=’2023052′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Toshiba Satellite U840.”‘]

Toshiba Satellite U840.

Harddisken på 500GB og Satellite U840 er udstyret med SRS Premium Sound 3D, som justerer lyden, så det sikres, at bas, mellemtone og diskant når deres fulde potentiale gennem de forvrængningsfrie indbyggede højttalere.

Satellite U840 har en simpel trådløs streamingløsning via Intel Wireless Display, hvilket giver mulighed for at afspille indhold fra pc’en direkte til ethvert kompatibelt tv. Maskinen kommer desuden med tre usb-porte, hvoraf en er usb 3.0, til filoverførsel eller tilslutning af eksterne enheder. Satellite U840 har endvidere kortlæser, hdmi og ethernetport.

Toshiba Satellite U840 er ude i efteråret. Prisen er endnu ikke offentliggjort, men den amerikanske ligger på lidt over 1.000 dollars, så 7.000 danske kroner vil nok være et rimeligt bud.

Læs også: Endnu stærkere ultrabooks


TAGS
fujitsu
lenovo
Satellite
Stylistic
Toshiba
Ultrabook
X1

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S