Home » Bærbar computer » Spækket med luksus
Spækket med luksus

Spækket med luksus

Share

Flot skærm, behageligt tastatur og lav vægt skaber en vinder

Hvis man skulle vælge computer udelukkende fra specifikationer, ville Asus ikke komme ind som nummer et i sin priskategori. For sætter du den op mod den fine Medion i testen, så får den bank på stort alle punkter. Kun på vægten er den en vinder – den er en halv liter mælk lettere.

Men selvom Medion giver fantastisk valuta for pengene, så er det ikke alle, der kan forliges med den lidt billige indpakning. Er du til luksus, skal du hellere kigge på Asus.

Den har en hurtig processor og en forholdsvis stor ssd-harddisk. Skærmen er en meget lækker og meget skarp såkaldt ISP-type, der giver meget høj betragtningsvinkel og lysstyrke og naturligvis i fuld hd-opløsning. Ser du film på denne skærm, kan du nyde detaljerne. Samtidig får du lyd i særklasse.

Se også:  Lækker teknik: Asus ZenBook Duo

Computeren har et indbygget lydsystem fra B&O, blandt andet med den samme ICE-forstærkerteknologi, som danskerne benytter i deres meget kostbare hi-fi-systemer.

[pt id=’2029107′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Ultratynd og flot bygget. Under skærmen finder du højttalersystem med ICE-forstærkere fra B&O.”‘]

Ultratynd og flot bygget. Under skærmen finder du højttalersystem med ICE-forstærkere fra B&O.

Når du har Asus mellem hænderne, glædes du over den lave vægt og en tykkelse på under 2 centimeter. Når du skriver, kan du mærke den gode kvalitet i tasterne, ligesom den meget store touchpad er en præcis fornøjelse at arbejde på.

Den trykfølsomme skærm reagerer rekordhurtigt på input, og når alle disse faktorer lægges sammen, begynder prisen at give mening.

Vi synes de 4 GB hukommelse er en anelse for nærigt, og selvom 128 GB harddisk er fint, når det er en ssd-type, så kan man løbe tør for plads, hvis man for eksempel gemmer mange fotos og film.

Men det ændrer ikke ved, at Asus leverer kvalitet i luksusklassen til en pris, som er godkendt. Alle disse parametre betyder, at Zenbook er testens vinder, men kun med et mulehår til konkurrenterne fra Samsung, Sony og Medion.

[themepacific_accordion] [themepacific_accordion_section title=”Fakta”]

DATATID TECHLIFE MENER:

[/themepacific_accordion_section] [/themepacific_accordion]


Asus Zenbook Prime UX31A R4001x
  • Brugervenlighed
  • Funktionalitet
  • Ydelse
  • Pris
4
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Asus
Bærbar computer

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S