Bose klar med helt trådløse in-ears

Bose klar med helt trådløse in-ears

Share

SoundSport Free giver dig musik til din træning uden besvær med ledninger. Bose lover at forbindelsen er stærk, pasformen god og batterilevetiden anstændig

Helt trådløse in-ears er ikke længere et særsyn. De fleste producenter har efterhånden et sæt i sortimentet. Således også Bose, der nu er klar med SoundSport Free.

Skabt til træning

Som navnet antyder, er de nye in-ears målrettet træning. SoundSport Free er derfor forsynet med fleksibel StayHear+ vinge, som sikrer, at de ikke falder ud, når du okser afsted på stien eller kæmper dig frem over bakkerne. De er desuden skabt i hårdført design og modstår både sved og vand i moderate mængder (IPX 4 certificeret).

Se også:  Billige trådløse høretelefoner med lang batterilevetid

Et nyt antennesystem skal samtidig sørge for en stærk og pålidelig forbindelse mellem de to øredutter samt mobilen de er tilkoblet, uanset om den ligger i en taske, en lomme eller på en træningsbænken op til 10 meter væk.  Bose lover desuden lækker lyd, takket være digital lydoptimering. 

5 timer på en opladning

Med et enkelt tryk på højre øredut får du forbindelse til Siri, Alexa, Google Asisstant eller hvilken af de digitale assistenter du ellers måtte have indbygget i mobilen.

Batterilevetiden er op til 5 fem timer, hvilket er udmærket for denne type in-ears. Lægger du dem i den tilhørende æske oplades de automatisk. Her er strøm til to opladninger, og æsken har en “Find My Buds”-funktion, så du kan lokalisere høretelefonerne, hvis de skulle blive væk.

Se også:  B&O opdaterer ikoniske øretelefoner

SoundSport Free fås i sort, midnatsblå og citrongul samt lys orange og midnatsblå. De kommer i handlen i dag til en vejledende pris på 1.699 kroner.

Bose Soundsport Free fås i forskellige farver.

Bose Soundsport Free fås i forskellige farver.

Del denne