Bose klar med helt trådløse in-ears

Bose klar med helt trådløse in-ears

Share

SoundSport Free giver dig musik til din træning uden besvær med ledninger. Bose lover at forbindelsen er stærk, pasformen god og batterilevetiden anstændig

Helt trådløse in-ears er ikke længere et særsyn. De fleste producenter har efterhånden et sæt i sortimentet. Således også Bose, der nu er klar med SoundSport Free.

Skabt til træning

Som navnet antyder, er de nye in-ears målrettet træning. SoundSport Free er derfor forsynet med fleksibel StayHear+ vinge, som sikrer, at de ikke falder ud, når du okser afsted på stien eller kæmper dig frem over bakkerne. De er desuden skabt i hårdført design og modstår både sved og vand i moderate mængder (IPX 4 certificeret).

Se også:  B&O opdaterer ikoniske øretelefoner

Et nyt antennesystem skal samtidig sørge for en stærk og pålidelig forbindelse mellem de to øredutter samt mobilen de er tilkoblet, uanset om den ligger i en taske, en lomme eller på en træningsbænken op til 10 meter væk.  Bose lover desuden lækker lyd, takket være digital lydoptimering. 

5 timer på en opladning

Med et enkelt tryk på højre øredut får du forbindelse til Siri, Alexa, Google Asisstant eller hvilken af de digitale assistenter du ellers måtte have indbygget i mobilen.

Batterilevetiden er op til 5 fem timer, hvilket er udmærket for denne type in-ears. Lægger du dem i den tilhørende æske oplades de automatisk. Her er strøm til to opladninger, og æsken har en “Find My Buds”-funktion, så du kan lokalisere høretelefonerne, hvis de skulle blive væk.

Se også:  Sony klar med helt ny type headset

SoundSport Free fås i sort, midnatsblå og citrongul samt lys orange og midnatsblå. De kommer i handlen i dag til en vejledende pris på 1.699 kroner.

Bose Soundsport Free fås i forskellige farver.

Bose Soundsport Free fås i forskellige farver.

Del denne