Bose leverer transportabel lyd i luksusklassen

Bose leverer transportabel lyd i luksusklassen

Share

SoundLink Revolve er en transportabel højttaler i luksusklassen, der tåler vandspjask og leverer lyd i alle retninger

Den nye Bose højttaler kommer i to varianter – SoundLink Revolve og SoundLink Revolve+.

Begge modeller føler sig ligeså hjemme udenfor som indenfor. De har IPX4 vandafvisning, så de kan tåle vandstænk, fra et spildt glas eller fra en uventet regnbyge, og den robuste overflade bidrager til at modstå bump, slag eller fald. Et universelt gevindbeslag gør det nemt at montere Revolve på et stativ, så man kan lytte til musik i gården, på terrassen eller til en udendørs fest.

Revolve er 15,2 cm høj, 8,2 cm dyb, vejer kun 660 gram og giver op til 12-timers batterilevetid. Med 18,4 cm i højden, 10,5 cm i dybden en vægt på 900 gram, er Revolve+ lidt større for at kunne præstere mere og sikre op til 16 timers spilletid. Begge højttalere kan parres md NFC-teknologi, og den guidede opsætning gør det nemt at tilslutte højttalerne. Højttalerne har integrerede mikrofoner, der gør det muligt at modtage opkald og aktivere Siri eller Google Assistant direkte fra højttaleren.

Den gratis Bose Coonect app kan nu synkroniseres med to SoundLink højttalere – det kan være hvilken som helst kombination og med alle modeller tilbage fra SoundLink Color II. Med stereo- eller festtilstand kan du parre to højttalere sammen for at spille musik fra dem begge på en og samme tid.

Se også:  Spar masser af penge: Her er ugens bedste gadget-tilbud
Lyd i alle retninger

Del denne