Bose leverer transportabel lyd i luksusklassen

Bose leverer transportabel lyd i luksusklassen

Share

SoundLink Revolve er en transportabel højttaler i luksusklassen, der tåler vandspjask og leverer lyd i alle retninger

Den nye Bose højttaler kommer i to varianter – SoundLink Revolve og SoundLink Revolve+.

Begge modeller føler sig ligeså hjemme udenfor som indenfor. De har IPX4 vandafvisning, så de kan tåle vandstænk, fra et spildt glas eller fra en uventet regnbyge, og den robuste overflade bidrager til at modstå bump, slag eller fald. Et universelt gevindbeslag gør det nemt at montere Revolve på et stativ, så man kan lytte til musik i gården, på terrassen eller til en udendørs fest.

Revolve er 15,2 cm høj, 8,2 cm dyb, vejer kun 660 gram og giver op til 12-timers batterilevetid. Med 18,4 cm i højden, 10,5 cm i dybden en vægt på 900 gram, er Revolve+ lidt større for at kunne præstere mere og sikre op til 16 timers spilletid. Begge højttalere kan parres md NFC-teknologi, og den guidede opsætning gør det nemt at tilslutte højttalerne. Højttalerne har integrerede mikrofoner, der gør det muligt at modtage opkald og aktivere Siri eller Google Assistant direkte fra højttaleren.

Den gratis Bose Coonect app kan nu synkroniseres med to SoundLink højttalere – det kan være hvilken som helst kombination og med alle modeller tilbage fra SoundLink Color II. Med stereo- eller festtilstand kan du parre to højttalere sammen for at spille musik fra dem begge på en og samme tid.

Se også:  Bose Quietcomfort 35 [TEST]: Stadig bedst til at stoppe støjen
Lyd i alle retninger

Der er hverken en forside eller en bagside, da Revolve højttalerne ikke behøver at vende i en bestemt retning. De kombinerer modsatrettede lydmembraner med en kraftfuld og ekstra effektiv nedadvendt transducer og en ny patenteret og akustisk deflektor.

Tilføjet en såkaldt ’pressure-trap’ giver det et storslået resultat uden forvrængning. Lyden er sammenhængende og ensartet i alle retninger med dyb og fyldig bas – og uden de samme sweet spots og udfald, der kommer fra konventionelle 360-grader højttalere. Uanset om du placerer Revolve højttalerne i midten af rummet, i et hjørne eller et helt tredje sted, så leverer de samme oplevelse – uagtet hvor du står. Musikken er rummelig og klar, og så kan den spille imponerende højt, hvis det er det, du er ude efter.

SoundLink Revolve og SoundLink Revolve+ kan forudbestilles nu for henholdsvis 1.999 og 2.799 kroner. De kan fås i to farver – Triple Black eller Lux Gray. SoundLink Revolve og SoundLink Revolve+ bliver solgt på Bose.dk og hos udvalgte Bose-forhandlere.

Se også:  Test: Bose QuietComfort 35
Del denne