Home » Hovedtelefoner og højttalere » Soundbars [STORTEST]: Få stor lyd til dit tv uden at betale kassen
Soundbars [STORTEST]: Få stor lyd til dit tv uden at betale kassen

Soundbars [STORTEST]: Få stor lyd til dit tv uden at betale kassen

Share

Selv soundbarer i den moderate ende af pris- skalaen kan gøre underværker for lyden i dit tv

Nutidens tv’er er ligeså tynde i lyden, som de er det i designet. Uanset hvor meget producenterne prøver, er det stort set umuligt at få fyldig lyd ud af så smalle apparater. Eksterne højttalere er en nødvendighed for at få ordentlig filmlyd. Men du behøver heldigvis ikke spendere en formue på det. Selv relativt prisvenlige soundbarer vil gøre en kæmpe forskel.

Her tester vi fire modeller, der befinder sig i den billigere ende af skalaen. Selv her får du avanceret surround-teknologi og en række smarte features, der ikke bare er nyttige, når du ser film, men også når du hører musik og interagerer med dit smarte hjem.

Se også:  Sonos Port [TEST]: Smart løsning – men kun til Sonos
Multirum og musikstreaming

Trådløs forbindelse og multirumsfunktionalitet er ved at blive normalt, og det betyder, at du nemt kan streame musik fra mobile enheder og integrere soundbaren med højttalere i resten af boligen.

Selvom man ofte mangler den dybeste del af frekvensspektret, kan de fire testdeltagere fint udgøre et alternativ til et musikanlæg i stuen, hvis ikke man er kræsen hi-fi-entusiast. Stemmestyring har også sneget sig ind, og det kan gøre betjening af både højttaler, underholdning og diverse smartenheder i hjemmet nemmere.

4 testdeltagere i hård infight
1 Sony HT-X8500

Med et flot, maskulint design skaber lydbaren fra Sony forventninger om magtfuld lyd. Det er da heller ikke saft og kraft, du kommer til at mangle, takket være en indbygget subwoofer.

Se også:  Her sparer du vildt mange penge lige nu
2 Creative Sound Blaster X Katana

Designet mere end antyder det, og hvis du skulle være i tvivl, gør lyseffekterne det soleklart: Denne lydbar er skabt til gamermiljøet. Lydkvaliteten er samtidig høj.

3 Sonos beam

Pioneren inden for trådløse lydsystemer har her skabt en ganske spændende lydbar, der endda kan indgå i et Wi-Fi-baseret surround-system. Her er der lagt vægt på brugervenlighed.

4 JBL Link Bar

Denne særdeles velspillende lydbar har stemmestyring og kan kobles sammen med andre højttalere via Google Home. Der er ovenikøbet et komplet tv-system indbygget.

Læs testene på de næste sider.

1 2 3 4 5Næste

TAGS
Creative Sound
jbl
lydbar
Sonos
Sony
tv-lyd

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S