Home » Hovedtelefoner og højttalere » Soundbars [STORTEST]: Få stor filmlyd fra dit tv
Soundbars [STORTEST]: Få stor filmlyd fra dit tv

Soundbars [STORTEST]: Få stor filmlyd fra dit tv

Share

Skærmstørrelsen vokser nogle tommer hvert år, men lyden får ikke større format af den grund – medmindre du kobler en lydbar på tv’et. Vi lyntester seks af markedets mest spændende lydbarer lige nu

For længe siden i en fjern galakse havde du brug for en surroundreceiver og en hel hær af højttalere for at nyde lyden fra tv-film eller -sportsudsendelser. Nu vil en lydbar af god kvalitet tilfredsstille de fleste.
Forbedret, digital forstærker-teknologi, sofistikerede højttalere og god digital-konvertering gør, at dit lydanlæg ikke længere behøver overtage stuen. Mange lydbarer kan endda suppleres med en trådløs subwoofer til dybbassen – nogle klarer hele toneområdet i stereo med et enkelt kabinet.

Vi tester seks spændende lydbarer. De koster ikke det samme – så du får et godt markedsoverblik – men de ligger i den prisklasse, hvor du virkelig får løftet dine tv-oplevelser

Q Acoustics M3
Q Acoustics M3.

Q Acoustics M3.

Hvis du kan leve uden Wi-Fi, kan du overveje denne Q Acoustics. Den meterbrede lydbar har et pænt udvalg af indgange: HDMI, phono, optisk digital lyd og 3,5 mm. Der er ingen knapper, og lydbaren leveres med en ret grim fjernbetjening i kreditkortstil, men lydbaren har noget tiltrækkende teknisk over sig.

Se også:  Her er tv'et, der har det hele uden at koste kassen

En metalbøjle markerer, hvor den nedadvendte subwoofer sidder, og gitteret er af aluminium. Det største plus er de godt spredende enheder. Du får en hørbar stereoeeffekt. Bas-responsen er også i orden. Og lydbaren kan spille højt.

Pris: 2595 kr.

Dommen: 3.5/5

LG SH6
LG SH6.

LG SH6.

Du får smæk for skillingen her – som en ladedør i en orkan. Bluetooth-lydbaren er ret bred, 106 cm, og den passer bedst sammen med en skærm på minimum 50”. Indgangene omfatter to HDMI’er, optisk digital og 3,5 mm. HDMI understøtter ikke 4K Ultra HD, men der er indbygget Google Cast, og ydelsen er fin til prisen.

Se også:  Her er de bedste Black Friday-tilbud på tv'er

SH6 leverer et flot lydtæppe med klar gengivelse af tale og virkelig fin midtbas. Med en opgivet effekt på 150 W har SH6 volumen i reserve. Og den kan også indgå i LG’s multirums-økosystem MusicFlow.

Pris: 3190 kr.

Dommen: 4/5

TAGS
bose
højtaler
Højtalersystem
lydbar
soundbar
tv
yamaha

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S