Home » Hi-Fi » Huawei går ind på Hi-Fi-markedet – her er den første højttaler
Huawei går ind på Hi-Fi-markedet – her er den første højttaler

Huawei går ind på Hi-Fi-markedet – her er den første højttaler

Share

Huawei har slået sig sammen med et velrenommeret fransk hi-fi-mærke for at skabe Sound X, producentens første seriøse bud på en musikhøjttaler med lyd i den helt høje klasse

Huawei er ikke just kendt for lydprodukter. De har tidligere lanceret AI Cube, en smart højttaler i stil med Google Home, men den kom aldrig på det danske marked og var heller ikke ligefrem en højttaler med lydkvaliteten i centrum.

Det er den nye Sound X derimod. Den er skabt i samarbejde med det franske brand Devialet, som de senere år er blevet kendt og hædret for at kreere højttalere som, deres relativt beskedne størrelse taget i betragtning, leverer lyd langt udover hvad man kan forvente.

Se også:  Huawei Watch Fit [TEST]: Vildt meget fitness-ur for pengene

Teknologien er implementeret i Huaweis nye højttaler. Således får du en særlig 60 watts subwoofer skabt med Speaker Active Matching, der skal eliminere forvrængning og uønskede vibrationer. Dertil kommer seks tweeters, som sørger for 360 graders spredning af lyden.

Huawei Sound X.

Huawei Sound X.

Stærk pris

Højttaleren er skabt i et stilrent sort cylinder-design med simpel touch-betjening. Den kan også styres via en app. Integration med det smarte hjem sker via Huaweis eget HiLink-system. Der er desuden adgang til Huaweis egen musikstreaming-tjeneste og den kinesiske stemmeassistent Xiaoyi. Den slags går rent ind i Kina, men uden adgang til Google Assistant, som handelsforbuddet forhindrer, får den udfordringer på det europæiske marked. Derfor skal vi nok desværre ikke forvente at se den til salg herhjemme.

Priser starter på 1.999 yuan, svarende til cirka danske 2.000 kroner. Det er betydeligt billigere end hvad Devialets egne højttalere koster, så hvis Sound X reelt kan matche dem i lydkvalitet, ligner det et utrolig godt køb.

Sound X blev præsenteret sammen med MatePad Pro, Huaweis konkurrent til iPad Pro, i mandags.


TAGS
bluetooth-højttaler
Huawei

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S