Home » Transport » Sonys vilde elbil rammer gaderne i år
Sonys vilde elbil rammer gaderne i år

Sonys vilde elbil rammer gaderne i år

Share

Vision-S er ikke et kun en dyr pynte-genstand. Den avancerede elbil kommer rent faktisk på vejene indenfor overskuelig tid. Sony indtager de japanske gader for at videreudvikle den selvkørende teknologi

Den endte med at blive en af årets helt store nyheder på CES-messen, som løb af stablen i januar, inden corona fik lukket alle fysiske messer ned. Det selvom der ikke var tale om et færdigudviklet produkt, og endda et produkt af en type, der ikke almindeligvis fylder så meget på den amerikanske teknologi-messe.

Noget tyder imidlertid på, at Sony har større planer for deres elektriske sedan, Vision-S, end hidtil antaget. Producenten fortæller nemlig, at de indenfor nærmeste fremtid vil sende konceptbilen på gaden.

Se også:  Privatleasing baner vejen for Polestar i Danmark
Bedre autopilot

Vision-S er ankommet til Tokyo, hvor den, inden året er omme, vil blive sendt ud i gaderne, for at Sony kan videreudvikle på den avancerede sensor-teknologi i bilen, der assistere føreren ved kørsel. Ved præsentationen var Vision-S selvkørende på niveau 2, hvilket ikke er videre imponerende i betragtning af at visse bilproducenter nærmer sig niveau 5.

Det forventes imidlertid, at man via den kommende tids testkørsler, kan forbedre præcisionen i de 33 sensorer, der giver bilen sine selvkørende egenskaber.

Underholdningssystemet udgør imidlertid også en betragtelig del af bilens eksistensberettigelse og ved testkørslerne på de japanske veje skal det indbyggede “360 Reality Audio” ligeledes forbedres.

Se også:  Hyundais nye elbil kan oplades trådløst

Selvom vi således er et skridt nærmere en færdigudviklet Sony-bil, er udsigterne til at kunne købe den formentlig lange. Du kan læse meget mere om bilen og dens tekniske specifikationer herunder:

Sony har skabt en elbil spækket med teknologi – her er Vision-S


TAGS
elbil
elektriske transportmidler
Sony

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S