Home » Tablet » Sonys superslanke tablet
Sonys superslanke tablet

Sonys superslanke tablet

Share

Xperia Tablet Z er mindre end 7 mm tyk, men alligevel lidt af en kraftkarl, der håndterer internet og multimedie i et snuptag

Xperia Tablet Z er som nogle måske allerede vil have gættet tablet-versionen af Sonys Xperia Z-mobil. Den har vi tidligere anmeldt her i bladet og var gennemgående ret begejstrede, selvom marketingløftet om ”det bedste fra Sony” måske ikke holder hele vejen igennem.

For selvom mobilskærmen er klar og flot, mangler den lige det ekstra i farverne, som enkelte konkurrenter har, og selvom kameraet er kraftfuldt og kan en masse, er der fortsat også et lille stykke op til de allerbedste mobilkameraer.

Men tag ikke fejl, Sony er rigtig godt på vej, og med Tablet Z rykker de sig endnu længere op i superligaen.

[pt id=’2027640′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Det ultratynde design gør Xperia Tablet Z nem at holde med én hånd. “‘]

Det ultratynde design gør Xperia Tablet Z nem at holde med én hånd.

Det skyldes især designet, som grundlæggende er baseret på samme koncept som sin lillebror. Således er Tablet Z også vandafvisende, hvilket jo kan være ganske fint, hvis man har den med til poolen.

Se også:  Xiaomi Pad 5 [TEST]: Stærk teknologi til fornuftig pris

Det betyder, at du dog også må døje med de lukkede porte som på Xperia Z, og i tablet-udgaven får du ikke en dock, som sparer dig at åbne. Det, der dog virkelig imponerer, er tykkelsen. Selvom Tablet Z har skærm på 10.1” er den alligevel tyndere end Xperia Z – den er helt nede på 6.9 mm, og er dermed den tyndeste tablet på markedet.

Vægten ligger under 500 gram, og det slanke format gør faktisk en forskel sammenlignet med konkurrerende modeller, fordi den ikke blot er nem at klemme ned i tasken, men også er let nok til at holde i en hånd uden, at man bliver træt i den med det samme. Dermed er den værd at overveje som alternativ til en mini-tablet.

Processoren er en 1.5 GHz quadcore Snapdragon S4 Pro processor, og der er 2 GB ram. Det giver en rigtig hæderlig ydelse, og med 4G indbygget får du desuden smæk på den mobile internethastighed.

Se også:  Samsung Galaxy Tab S7 FE [TEST]: Fuld af fremragende funktioner

Som styresystem får du Android 4.2 i rimelig renskuret form, uden alt for meget fyld, men med Sonys obligatoriske medie-apps til musik, video og lignende.
Langt hen ad vejen er Xperia Tablet Z da netop også tænkt som en medietablet, og den rolle udfylder den ganske godt.

Har du andre Sony-apparater, spiller den fint sammen med disse, og de af dem, der er NFC-kompatible tilkobles med en enkelt berøring.Det fungerer stort set upåklageligt og bedre, end vi har oplevet med mange andre lignende enheder.

Hvad end man kan mene om NFC, er det altså en fornøjelse blot at kunne røre sin tablet med sine hovedtelefoner eller højttalere, når du vil høre musik. Gengivelsen har en kvalitet, der er mange gange bedre, end den du får fra Xperia Tablet Zs højttalere. De er ganske vist fine nok i forhold til enhedens tykkelse, men yder på ingen måde retfærdighed til musik eller en god film.

Læs hele testen i Alt om DATA 12/2012.


Sony Xperia Tablet Z
  • Batterilevetid
4
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Sony
Tablet
Xperia

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S