Home » Hovedtelefoner og højttalere » Sonys populære støjdræbere klar i ny, markant dyrere, version
Sonys populære støjdræbere klar i ny, markant dyrere, version

Sonys populære støjdræbere klar i ny, markant dyrere, version

Share

Sony WH-1000XM5 har smartere støjreduktion, bedre lyd og optimeret design. Prisen har samtidig fået et pænt nok i vejret, sammenlignet med forgængeren

De er markedets hotteste hørebøffer, hvilket skyldes især den eminente støjreduktion, som dræber enhver lyd fra dine omgivelser. Nu kommer så den femte version af Sony WH-1000XM.

Nyt design, bedre lyd

Mest åbenlyse opdatering er et nyt design, hvor ørebøjlen går uden på ørekopperne. Nyt lædermateriale på de trykaflastende ørepuder skal give en bedre komfort. WH-1000XM5 er til dels skabt af genbrugte bildele, for at mindske miljøbelastningen.

Lyden skal også være forbedret takket være nye 30 mm drivere og en kuppel bygget i let og stift kulfiberkompositmateriale, som skal sikre bedre lyd, især i de høje frekvenser. Der er desuden anvendt guld i lodningerne, så kredsløbet leverer konsistent og pålidelig gengivelse.

Se også:  Sony SRS-XG500 [TEST]: Den siger boom, boom – men er lidt diskret

Opkaldsoplevelsen skal være forbedret sammenlignet med forgængeren, takket være et intelligent system med fire stråleformede mikrofoner og smart støjreduktion, der fokuserer optagelsen mod din stemme og lukker al anden lyd ude.

Intelligent støjreduktion

Støjreduktionen har ligeledes fået et boost. To processorer styrer otte mikrofoner for at dæmpe støjen endnu mere effektivt, især i det øvre spektre. Med den nye Auto NC Optimizer-funktion tilpasses støjreduktionen automatisk, så dem på bedst mulig via dæmper omgivelsernes lyde.

Ligesom forgængeren er WH-1000XM5 spækket med smarte funktioner. De fleste er ført videre og der er desuden kommet et par nye til, eksempelvis aktiv måling af lydtryk, som overvåger om belastningen af dine ører overstiger det anbefalede niveau fra WHO og advarer dig, hvis det gør.

Se også:  Sony Xperia 5 III [TEST]: Stærk teknologi i letvægtsmobil
Tusind kroner dyrere

Batteritiden er 30 timer – det samme som forgængeren – og ved blot tre minutters opladning kan du få strøm til cirka tre timer.

Prisen tager et markant nøk op sammenlignet med tidligere modeller. Med en prislap på 3.800 kroner er de tusind kroner dyrere end WH-1000XM4 og på niveau med markedets dyreste konkurrenter, fra eksempelvis B&O. Vi glæder os til at se om de kan forsvare den høje pris.

Læs vores test af Sony WH-1000XM4 her:

Sony WH-1000XM4 [TEST]: Nådeløs støjdræber er blevet smartere


TAGS
ANC
noise cancelling
Sony
støjreduktion
trådløse hovedtelefoner
WH-1000XM

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S