Home » Mobiltelefon » Sonys nye smartphones scanner dit ansigt i 3D
Sonys nye smartphones scanner dit ansigt i 3D

Sonys nye smartphones scanner dit ansigt i 3D

Share

Xperia XZ1 og Xperia XZ1 Compact er udrustet med Sony’s nye Motion Eye-kamera med super slow motion samt en ny  3D-scanningsfunktion, der kan lave 3D-modeller af dit ansigt

For første gang nogensinde i en smartphone kan du optage 3D-scanninger i høj kvalitet på bare et minut med de fire scanningsindstillinger: hovedscanning, ansigtsscanning, madscanning og scanning i fri form.

Hver indstilling har en tilpasset guide, der gør dem nemme at bruge. Når du har afsluttet din 3D-scanning, åbnes en verden af muligheder. Del med dine venner på de social netværk og i meddelelses-apps ved hjælp af 3D-stickers, eller lad dit indscannede objekt komme til live gennem kameraets AR-effekt-app, forskellige tredjepartsprogrammer eller som levende baggrundsbilleder. Du kan også sende din scanning til en 3D-printer for at skabe en unik souvenir.

“Vi ser begyndelsen på et stort 3D-økosystem, som hidtil har savnet en mulighed for, at forbrugerne selv kan scanne på en enkel måde. Takket være vor helt egenudviklede og innovative applikation 3D Creator og de nye Xperia-telefoners Motion Eye™-kamera og kraftfulde ydeevne kan SonyMobile, som første mobilproducent i verden, tilbyde denne helt unikke funktion”, fortalte Morten Johansen på IFA-messen.

Se også:  Sony VPL-PHZ10 [TEST]: Enorm lysstyrke
Innovativ kamerateknik

3D-scanningsfunktionen anvender Sony’s unikke Motion Eye-kamera. Både Xperia XZ1 og Xperia XZ1 Compact er udrustet med dette kamera, som er bygget med erfaringerne fra udviklingen af Sony’s ‘α’ og Cyber-shot-kameraer. Motion Eye-kameraet kan fange liv og bevægelse som ingen anden smartphone.

Exmor RS-sensoren med indbygget hukommelse leverer en enestående billedkvalitet og bringer levende billeder til et højere niveau. Skab spektakulære videoer af hverdagsagtige øjeblikke ved at optage med 960 billeder per sekund, som muliggør fantastiske Super slow motion videoer.

Den nye Predictive Capture funktion begynder automatisk at gemme billeder, når den registrerer bevægelser eller til og med smil, inden du har trykket på udløserknappen. Telefonernes nye og hurtige funktion til sekvensoptagelse af billeder (Autofocus Burst) følger dit motiv med autofokus og sørger for, at dine fartfyldte billeder bevarer skarpheden med op til ti billeder per sekund.

Sony Xperia XZ1.

Sådan ser Sony Xperia XZ familien ud med, med den nye Xperia XZ i midten og Xperia XZ Compact til højre.

Telefonernes frontkameraer – med nyheden skærmblitz – gør det muligt selv i svagt lys at tage gode selfies. Xperia XZ1 Compact har herudover frontkamera med en supervidvinkel med 120 graders synsvinkel (FoV), som kan bruges til kreative selfies – perfekt til gruppebilleder eller motiv med smuk natur i baggrunden. Og så kan du endda let skifte til en 80 graders normaloptik med et enkelt tryk på skærmen.

Se også:  Sonys nye kompaktkamera skyder 90 stillbilleder i sekundet
Højere lyd

Både Xperia XZ1 og Xperia XZ1 Compact er fyldt med Sony’s BRAVIA-teknologi, så du kan tjekke dine favoritprogrammer og film med perfekt farvegengivelse og kontrast – uanset om du foretrækker Xperia XZ1 med en 5,2” stor skærm, eller Xperia XZ1 Compact med 4,6”-skærm. Xperia XZ1 kommer desuden med Full HD-opløsning med HDR.

Sony er kendt for sine unikke nyskabelser indenfor lyd, og begge de nye Xperia-modeller er naturligvis udrustede med de seneste lydforbedrende teknologier, som eksempelvis Hi-Res Audio, DSEE HX-opskalering, LDAC, Digital Noice Cancelling (DNC) og ClearAudio+. Begge telefoner leveres også med Sony’s nye fremadrettede stereohøjttalere med et øget lydtryk på hele 50 % sammenlignet med de tidligere modeller.

TAGS
3D-print
3d-scanner
Sony
Xperia

DEL DENNE
Share

Seneste Tech test
Seneste konkurrencer

Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2019
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S