Test: Endelig en rigtig flagskibsmobil fra Sony

Test: Endelig en rigtig flagskibsmobil fra Sony

Share

Hvad end der var gået galt med skærmen på X Performence, så er problemet ikke at finde på XZ’erens 5,2” store full HD-skærm.  Der er godt smæk på farverne, men de er ikke hidsige. De klæder fint det skarpe og kontrastrige billede. Skærmen har desuden exceptionelle betragningsvinkler og en imponerende lysstyrke. Du får også en okay lyd i højttalerne, uden det dog er nogen overvældende oplevelse.

Fuld af power

På ydelsen slår den X Performance med en vis margin. I vores benchmark var den ikke helt oppe på niveau med Samsung Galaxy S7, men det var tæt på. Tæt nok til at du ikke vil mærke skyggen af forskel i praktisk brug. Den tyggede sig gennem selv de mest krævende spil og grafiske udfordringer uden besvær. 

Se også:  Guide: Lav din egen Android-app

Batterilevetid er noget, Sony har sat en stor dyd i længe, og de fortsætter den fine stil på XZ, der holder længere end de fleste batterier på en opladning. Du kan godt klemme et par dage ud af den ved moderat brug. Den lader desuden hurtigt, og så sørger Qnovo for at styre opladningen på intelligent vis, så der slides mindst muligt på batteriet.

Lidt knaster i kameraet

Det mest spændende ved Xperia XZ er dog kameraet. I hvert fald på papiret. Xperia XZ er nemlig den første mobil med triple sensor-teknologi. Tre separate sensorer arbejder sammen for at sikre gode billeder under alle lysforhold.

Se også:  Test: Meget Motorola-mobil for moneterne
Del denne