Test: Endelig en rigtig flagskibsmobil fra Sony

Test: Endelig en rigtig flagskibsmobil fra Sony

Share

Resultaterne er helt ikke så blændende gode, som vi havde sat forventningerne op til, men ikke desto mindre rigtig glimrende. Især ved udendørsbilleder og billeder ved almindelig indendørsbelysning er skarpheden fin og faverne stærke og naturtro. Her leverer mobilen billeder helt på en højde med en iPhone 7.

Dog ser man en lille misfarvning i skyggerne. En misfarvning der kun bliver tydeligere under ringere lysforhold. Ved lav belysning bliver billederne således let gullige, hvilket tyder på, at farvesensoren ikke fungerer helt efter hensigten. Men måske det kan fikses med en opdatering.

For at optimere videokvaliteten har Sony forsynet mobilen med forbedret SteadyShot-teknologi, hvor 5-akset billedstabilisering sørger for, at billeder holdes i ro. Selv når det går hektisk for sig, flyder videoerne således jævnt og ubesværet.  Der er 13 MP kamera på fronten, som er i stand til at levere selfies af en klasse, som kun er de bedste mobiler forundt.

Se også:  Test: Meget Motorola-mobil for moneterne
Tilbage i toppen

Efter den skuffende X Performance er det rart at se Sony tilbage i topform med Xperiz XZ, der hele vejen igennem gør sig fortjent til titlen som topmobil. Skærm, ydelse og batteri-levetid er i den bedste klasse, og under optimale omstændigheder leverer kameraet billeder på niveau med de stærkeste konkurrenter.

Sony Xperia ZX
  • Features
  • Ydelse
  • Skærm
  • Kamera
  • Batterilevetid
  • Pris

Sammenfatning

»Vi havde håbet på mere af kameraet, der har lidt svært ved at finde farvebalancen under svage lysforhold. Ellers er der ikke meget at sætte en finger på ved Xperia ZX, som på de vigtigste punkter leverer, hvad man kan forvente af en førsteklasses topmobil.«

Nøgletal:

Pris: 5500 kr.
Skærmstørrelse: 5,2”
Skærmopløsning: 1920 x 1080 pixel
Processor: Qualcomm Snapdragon 820, 64-bit processor
Ram: 3 GB
Drev: 32 GB + indgang til microSD
Batteri: 2900 mAh
Vægt: 161 gram

4
Her er den bedste dagspris på:
Sony Playstation 4 Slim 500GB priser
Del denne