Home » Foto » Sony lærer dig at bruge spejlrefleks
Sony lærer dig at bruge spejlrefleks

Sony lærer dig at bruge spejlrefleks

Share

Sony lancerer to billige og brugervenlige spejlreflekskameraer, der er ideelle til nybegyndere, som vil i gang med at bruge spejlrefleks

Spejlreflekskameraer giver markant bedre resultater end de små kompaktkameraer men stiller også større udfordringer til brugeren. For førstegangsbrugeren er det således en fordel, at kameraet er let at gå til.

Det skulle de to nye kameraer, DSLR-A390 (α390) og DSLR-A290 (α290), ifølge producenten være.

Kameraerne er udstyret med en hjælpeguide, der giver en enkel og præcis forklaring af kameraets funktioner, illustreret med eksempler på, hvordan det endelige billede vil se ud. På kameraernes skærm får man også nemt adgang til menuer for optage- og visningsfunktioner, der er illustreret med små farverige ikoner.

Se også:  Sony løfter sløret for PlayStation 5 - så vild bliver den nye konsol

Kameraerne har opløsning på 14.2 effektive megapixel, hvilket burde være et fint grundlag for at få nogle klare billeder med lav billedstøj i kassen. Samtidig er der mulighed for kontinuerlig optagelse i høj hastighed, som kun et DSLR-kamera præsterer.

α390 har også Quick AF Live View – en funktion til live-visning af billedoptagelser på den vipbare Clear Photo LCD-skærm.

[pt id=’2008732′ size=’large’ link=’file’]

 

De nye Alpha-kameraer byder ligeledes på en række kreative funktioner, der skulle være simple at gå til, selv for nybegyndere Den intuitive grafiske skærm giver eksempelvis en nemt overskuelig forklaring på relationen mellem den valgte lukkerhastighed og blænde samt illustrerer effekten af den indstillede lysstyrke.

Se også:  Spejlreflekskameraer [STORTEST]: Seriøse skud

Begge modeller er udstyret med mini-HDMI-udgang, så kameraerne kan kobles direkte til et hvilken som helst HD tv, og de understøtter desuden PhotoTV HD, der gengiver stilbilleder i høj kvalitet på kompatible BRAVIA-tv.

Den billigste model er α290, som har et kompakt kamerahus og vejer blot 456 gram (inklusiv batteri og hukommelseskort). Prisen er 3.800 kroner med tilhørende 18-55mm linse og 5.500, hvis du også skal en 55-200mm linse med.

DSLR-A390L koster 4.200 kroner med 18-55mm og 5.900 kroner med både denne og en 55-200mm linse.


TAGS
Alpha
DSLR
Sony
Spejdersport

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S