Home » Kamera » Sony filmer festen
Sony filmer festen

Sony filmer festen

Share

To nye kameraer er klar i Sonys Cybershot-serie. Som tilbehør kan man få en automatisk party-fotograf.

Sidste uge kunne vi berette om Canons nye modeller i COOLPIX-serien, hvor især det ene overraskede med indbygget projektor. En af seriens tætte konkurrenter, Sonys Cybershot-serie, er nu ligeledes klar med nye modeller, som skal berige det allerede solidt pakkede digitalkamera-marked.

Det er da heller ikke ekstravagante features, der mangler i de nye kameraer, som har fået titlerne Cyber-shot TX1 og WX1. Sweep Panorama, Auto mode, face detection, Intelligent Scene, Pet mode, 10.2MP opløsning, forbedret forografering i svagt lys samt HD-video i 720p MPEG4 format.

Den mest opsigtsvækkende nye egenskab sidder dog ikke i selve kameraerne men fås som ekstra tilbehør. Det drejer sig om Sonys Party-shot. En automatiseret fest-fotograf, som sørger for at høste alle de bedste festfotos, mens man selv kan slappe af og nyde løjerne.

Se også:  Canon Pixma G3560 [TEST]: En kreativ blæksprutte

Party-shot er udformet som en platform, der sættes på et bord eller en tripod. Tilslutter man sit Cyber-shot kamera vil den helt af sig selv dreje og vippe rundt efter de bedste fest-shots. Ved hjælp af Sonys BIONZ billedprocessor registrerre den automatisk ansigter og smil samt tilpasser kompositionen.

Hvor spændende fotos man så får med et kamera, der ikke kan flytte sig ud af stedet, men fastholder den samme position igennem hele festen er jo så spørgsmålet. Vælger Sony at tilføre den en direkte forbindelse til facebook-kontoen burde den imidlertid nok kunne ramme en bred målgruppe.

Party-shot er ude i September sammen med de to nye kameraer.

Se også:  Sony klar med spritnyt full-frame-kamera: Her er Alpha 7 IV


TAGS
BIONZ
Canon
COOLPIX
Cybershot
Sony

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S