Test: Hårdfør og med gode funktioner

Test: Hårdfør og med gode funktioner

Share

På overfladen ligner Sony Xperia Z4 en ganske almindelig tablet, men kan mere, end man måske tror

En sort tablet med 10,1”-skærm, som er blandt det tyndeste i testen, men ellers ikke gør meget væsen af sig. Sony Xperia Z4 er ret anonym og føles faktisk ikke så lækker, som prislappen på lige under 5000 kroner ellers lægger op til. Men fyr op under den, og du vil opdage, at skærmen med den høje opløsning står endog meget skarpt og lysstærkt.

Faktisk kan den generere så meget lys, at du let kan bruge tabletten udendørs. Og det vil du måske, for Z4 er faktisk vandtæt og går ikke ned, hvis der kommer et regnskyl. Når du bruger skærmen indendørs til film og billeder, opdager du, at farverne har glans og dybde; den er ret flot. Tabletten styres af en fin billedchip. Især når du ser film og billeder kan du fornemme, at Sony har en stor knowhow fra tv og professionelt filmudstyr.

Se også:  Shark Gaming White Shark [TEST]: Gaming-computer med bid

Som en lille, hårdfør tablet, der også håndterer underholdning på farten, er Sony perfekt. De indbyggede højttalere er dog mildt sagt mangelfulde og leverer et tyndt og kedeligt lydbillede. Men sæt et par hovedtelefoner til, og du forkæles med en detaljeret og dynamisk lyd, som er fremragende til både musik, film og spil.

Sony’en opleves som en kvik tablet, og især billeder og spil håndterer den godt. Så er det Android og underholdning, du drømmer om – og det i en ultralet pakke – er denne tablet ideel. Især hvis du finder en model som den fra Lenovo for speciel. Men det ændrer ikke ved, at Z4 er lige kostbar nok. Du kan jo få modeller som den førnævnte Lenovo, der klarer sig bedre på mange punkter, og det til en noget lavere pris.

Den er blot 6,1 mm tynd og har skærm med enorm opløsning og dertil god lyd. Sony er en ulv i fåreklæder, men også en lidt kostbar af slagsen.

Den er blot 6,1 mm tynd og har skærm med enorm opløsning og dertil god lyd. Sony er en ulv i fåreklæder, men også en lidt kostbar af slagsen.

Sony Xperia Z4
  • Kvalitetsindtryk
  • Brugervenlighed
  • Funktioner
  • Ydelse
  • Pris

Sammenfatning

På overfladen ligner Z4 en ganske almindelig tablet, men kan mere, end man måske tror

3,5
Her er den bedste dagspris på:
Sony Playstation 4 Slim 500GB (PS4) priser
Del denne