Sony Xperia XZ1 [TEST]: Gennemført god mobil fra Sony

Sony Xperia XZ1 [TEST]: Gennemført god mobil fra Sony

Share

Xperia XZ1 er på sin vis en nedskaleret version af topmodellen Xperia XZ Premium, som kom på markedet tidligere på året. I realiteten er der dog snarere tale om en mere veltrimmet udgave, hvor undværlige luksusfunktioner som 4K-skærmen er skåret fra, og væsentlige egenskaber er optimeret

Navnlig designet er ændret til det bedre. Fremfor en kæmpe klods med spejlblank bagside er der tale om en slank smartphone i nydelig sort aluminium med afrundede kanter, som er behagelig at holde på.

Der er USB C med Quick Charge i bunden, og mobilen byder i det hele taget med på alt det nyeste, når det gælder features og forbindelser, heriblandt også Bluetooth 5.0 og Android 8.0 Oreo.

Se også:  Sonys nye topmobil har OLED-skærm og kunstig intelligens
Fuld af power

Skærmen er “kun” full HD, men leverer et flot billede med stærke farver og høj kontrast. Selvom processoren er den samme som i XZ Premium, er det lykkedes Sony at klemme betydeligt mere power ud af den i XZ1, der leverer en ydelse på højde med de bedste Android-konkurrenter.

Kameraet er ikke helt så lysstærkt som eksempelvis iPhone 8, men farvegengivelsen er glimrende og skarpheden høj, selv ved serieskud, takket den nye Autofocus Burst feature. Det er også i stand til at filme ultralangsom slow motion video ved 960 fps, skyde billeder allerede inden du selv kan nå at trykke på aftrækkeren med Predictive Capture og har et imponerende frontkamera med vidvinkel.

Se også:  Huawei Mate 20 Lite ude nu - 4 kameraer, skærm til kanten og rimelig pris

Del denne