Home » TV » Sony XH90 [TEST]: Kæmpe-tv til gameren
Sony XH90 [TEST]: Kæmpe-tv til gameren

Sony XH90 [TEST]: Kæmpe-tv til gameren

Share

Hvad siger du til at game på en 65”-skærm? Det kan vi klart anbefale, og det nye Sony XH90 4K LED-tv er som skabt til det

Opdateringsfrekvens er normalt ikke noget, der er så meget fokus på, når vi taler tv. Det hører hjemme i en beskrivelse af en gamingskærm. Men det nye tv Sony XH90 har en opdateringsfrekvens på 120 Hz i 4K-opløsning, og det er relevant information, for denne skærm er velegnet til gaming. Selvom frekvensen ligger lavere end for de bedste gamingskærme, så er den rigelig høj til de fleste spil. Og er man flere, der skal spille sammen, er det jo perfekt med den store skærm.

Se også:  Philips nye OLED+935 [TEST]: En totaloplevelse af lyd, lys og billeder

Baggrunden for den høje frekvens er i nogen grad panelet, men især HDMI-indgangen og billedprocessoren, som kan håndtere farten.

Slutter du en computer til tv’et og vælger ”Spil” i billedindstillingerne, vil du opleve, at Sony-tv’et står mere roligt og klart i detaljerne end mange konkurrenter – også langt mere kostbare tv’er. Der er ikke noget efterslæb.

Plads til højttalere

Tv’et er ikke specielt tyndt af en LED-type at være, og det betyder, at der er lidt bedre plads til højttalerne end i andre tv’er. Der er bestemt ikke tale om lyd, som kan hamle op med en middelmådig lydbar, men gengivelsen er mere klar og fyldig end fra mange andre flade tv-skærme. Tv’et har medfølgende fødder, og påmonteret tilfører de et flot look i kombination med skærmens tynde ramme. Vær dog opmærksom på, at fødderne er hele 33,6 cm dybe, så de kræver god plads.

Se også:  JBL Quantum One [TEST]: Stor lyd fra stor hovedtelefon

Tv’et har naturligvis alt, hvad du kan ønske dig af et Android-tv. Interaktionen med Google er fremragende og meget dominerende. Heldigvis er det ret let at finde rundt i de mange funktioner, og heldigvis følger der også en fremragende og ret lækker fjernbetjening med. Betjeningen er i det hele taget god og fungerer hurtigt, ligesom den ellers omfattende opsætning er meget brugervenlig.

TAGS
Gaming
Sony
tv

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S