Sony WF-SP700N [TEST]: Trådløs træning uden støj

Sony WF-SP700N [TEST]: Trådløs træning uden støj

Share

WF-SP700N er Sonys bud på et helt trådløst sæt in-ears til den aktive. Silikone-vinger sikrer, at de store øresnegle sidder ekstra godt, og headsettet er IPX4-certificerede, så det kan holde til vand og sved i moderate mængder

Ambient Sound-funktionen gør, at du kan holde dig orienteret om, hvad der foregår omkring dig, mens du løber. En fin funktion, der giver rigtig god mening for denne type headset. Står du i træningscentreret og vil lukke dig ind i din egen boble af musik, så kan den indbyggede noise cancelling også komme til sin ret, omend det er ikke er den mest effektive ANC, vi har prøvet.

Se også:  Sonys nye topmobil har OLED-skærm og kunstig intelligens

Funktionerne kan styres direkte fra headsettet, eller du kan gå mere i dybden via Sonys app. Du kan blandt andet oprette dine egne lydindstillinger, som kan tilgås med et dobbeltklik på knappen i venstre øresnegl. Der er også adgang til stemmestyring via Google Assisitant.

Lyden er ganske udmærket og med Ekstra Bass-funktionen, er der mulighed for at fyre en tand op på bassen, så man bedre kan følge rytmen, når man jogger. Batterilevetiden er ikke imponerende, cirka 3 timer, men den medfølgende æske har strøm til to ekstra opladninger. Komfort, features og lydkvalitet taget i betragtning er det et fint headset til prisen.

Sony WF-SP700N

Resume

Pris: 1500 kroner

4
Del denne