Home » Hi-Fi » Sony Walkman NW-A105 [TEST]: Kompromisløs lydkvalitet på farten
Sony Walkman NW-A105 [TEST]: Kompromisløs lydkvalitet på farten

Sony Walkman NW-A105 [TEST]: Kompromisløs lydkvalitet på farten

Share

Med en mobil i lommen og et Spotify-abonnement kan det være svært at se behovet for en dedikeret musikafspiller. Men der er faktisk noget at komme efter, hvis man går lidt op i lydkvalitet.

Sonys Walkman er skabt med det eneste formål at levere optimal lyd til lytteren. Der er brugt gode lydkomponenter, kredsløbene er fintunet, og der er tilmed tilført guld i forbindelserne for at give optimal overførsel.

Dertil har Sony forsynet den med sin bedste lydteknologi, herunder digital lydoptimering, LDAC codec til forbedret Bluetooth-gengivelse, justerbar noise cancelling til kompatible hovedtelefoner samt EQ og andre muligheder for lydjustering. Det hele pakket ind i en diskret og stilren enhed med fysiske kontrolknapper, der nemt kan være i lommen.

Til forskel fra tidligere versioner, der kun kunne afspille lagrede musikfiler, har Sony forsynet NW-A105 med Android-system og Wi-Fi-forbindelse. Det betyder, at du kan få adgang til musik fra dine foretrukne streamingtjenester.

Se også:  Sonys vilde elbil rammer gaderne i år

Der kan streames, når du er koblet på Wi-Fi, og ved at bruge tjenesternes offline-funktion kan du downloade favoritnumre til enheden, som du kan lytte til på farten. Med et Tidal-abonnement giver det rigtig god mening, da du her har mulighed for at gemme numre i ”Master”-kvalitet med høj opløsning. Dermed får du det optimale ud af den lille musikafspiller.

Velafbalanceret lyd

Og med et par gode hørebøffer koblet i er der altså virkelig noget at komme efter på lydkvaliteten. NW-A105 leverer et velafbalanceret lydbillede med stram bund, veldefineret top og imponerende stereoseparation.

Så langt så godt. Den lille Walkman overbeviser om sin berettigelse, men gør samtidig livet svært for sig selv på flere måder. For seriøst, hvad sker der for, at der kun er 16 GB lager indbygget – hvoraf over halvdelen er brugt på Android-systemet?

Se også:  Sony løfter sløret for PlayStation 5 - så vild bliver den nye konsol

Efter at have downloadet 10 albums i Master-kvalitet var der ikke mere plads – vi skulle endda slette numre for at kunne få lov at opdatere Android-systemet. Der er mulighed for at indsætte microSD-kort for at udvide lageret, men det havde altså været på sin plads med mere internt lager.

Selv de billigste mobiler har efterhånden 64 GB. Dertil kommer, at batterilevetiden er begrænset, systemet ikke fungerer på dansk, og kræfterne er lidt i underkanten til at håndtere det hele flydende. Men har man behovet for en dedikeret musikafspiller, er Walkman NW-A105 ikke desto mindre værd at overveje.


Sony Walkman NW-A105
3.5

Summary

Pris: 3000 kroner

TAGS
mp3-afspiller
Sony
Sony Walkman

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S