Sony giver dig 100″ billede i hjemmebioen

Sony giver dig 100″ billede i hjemmebioen

Share

Med den nye VPL-VZ1000ES Ultra Short Throw projektor placeret få centimeter fra væggen kan man projicere video og billeder i 4K HDR og med en skærmstørrelse på over 100″

På CES kunne Sony præsentere en udvidelse af sit line up af ultra short throw home theatre-løsninger. VPL-VZ1000ES 4K HDR home theatre-projektoren er udviklet til at integreres i almindelige hjem.

Laser light source projektoren er forsynet med High Dynamic Range (HDR), som er kompatibel med native 4K-opløsning. Den kan anbringes så tæt som 6” (ca 15 cm) fra væggen, så man får et 16:9-billede på 100” (254 cm målt diagonalt).

Når den kompakte VPL-VZ1000ES slukkes, forsvinder den ned i installationen. Det er hermed muligt at få medrivende billedoplevelser i en dedikeret hjemmebiograf, man skaber i dagligstuen eller soveværelset, uanset hvordan hjemmet er indrettet og designet.

Se også:  Computeren bliver musikalsk: Nu har computeren følelse for musikken
Naturlig del af stuen

“Indtil nu har home cinema-entusiasten haft behov for et dedikeret værelse til at vise film og billeder. Det er ikke altid ideelt, fordi langt fra alle har den luksus konstant at have plads til en ekstra stor skærm. Den nye model VPL-VZ1000ES ændrer det komplet, når den viser imponerende home theatre-oplevelser på op til 120″ i de eksisterende omgivelser,” udtaler Thomas Issa, der er Product Manager hos Sony Professional Solutions Europe. Og han fortsætter:

“Vores revolutionerende nye generation af ultra short throw-projektorer leverer utrolig 4K HDR-visualiseringer få tommer fra væggen, mens den falder naturligt ind i rummets eksisterende design, når den er slukket.”

Se også:  Test: Vinyl-ripper med høj opløsning

VPL-VZ1000ES måler 925 x 494 x 219 mm og vejer omkring 35 kg, som gør den lille og let nok til at blive en del af rummet. Det er omkring 40 % mindre end sin forgænger Sony LSPX-W1S 4K ultra short throw og er desuden faldet i pris. På trods af den kompakte størrelse og den reducerede pris genererer VPL-VZ1000ES alligevel 2.500 lumens colour light output.

Sony’s avancerede SXRD-paneler producerer sammen med dens Z-Phosphor laser light engine en høj dynamisk kontrast, der forbedrer highlights og lowlights med HDR-content. VPL-VZ1000ES-projektorens Z-Phosphor laser light source rammer sin peak brightness langt hurtigere end konventionelle projektorlamper. Brightness og farvenøjagtighed bevares også længere, ligesom man reducerer besværet med lampeskift.

Slip din begrænsninger

Del denne