Home » Hovedtelefoner og højttalere » Sony SRS-XB33 [TEST]: Bærbar højttaler fuld af festlige funktioner
Sony SRS-XB33 [TEST]: Bærbar højttaler fuld af festlige funktioner

Sony SRS-XB33 [TEST]: Bærbar højttaler fuld af festlige funktioner

Share

SRS-XB33 leverer festen, men som højttaler er den ikke et overrumplende bekendtskab

Man må afstemme forventningerne til det brugsscenarie og den målgruppe et produkt er tænkt til, fremfor partout at underkaste det standardkriterier, som ikke nødvendigvis betyder så meget de brugere, der kommer til at anvende det.

SRS-XB33 er en højttaler, men det er ikke en hi-fi-højttaler, og det har den så vidt ingen ambitioner om at være. Det er en rendyrket festhøjttaler, så det er i det lys, man må angribe den. Kriteriet må først og fremmest være: Leverer den festen?

Sjov og ballade

Her må vi erkende os positivt overraskede. Det er en af de sjoveste højttalere vi har testet i nyere tid. Det er den især på grund af den fine Fiestable-app, som hører til den. Her er rig mulighed for at give den gas med lysshow og effekter. Du kan få mobilen til at blinke synkront med musikkens rytmer og højttalerens indbyggede lysshow, man kan lave fælles playlister, hvor alle festdeltagere kan sætte numre i kø, og så det er muligt at krydre musikken med scratch, råb, trommelyde, filter-effekter og meget andet. Det sidste er enormt underholdende for den, der gør det, men uendelig irriterende for alle andre. Vores grafiker trak i hvert ret hurtigt stikket på højttaleren, da vi fyrede den af med festfunktionerne på kontoret.

Se også:  Sony Cyber-shot DSC-HX99 [TEST]: Småt er smukt – og dyrt

Via Sony Music Center app’en er der yderligere indstillinger af lysshow, eq og andet. Det er således en ret gennemført og featurerig højttaler. Når det gælder design er den også godt gearet til festen. Den er vandafvisende, også overfor saltvand, og tåler stød og slag. Du skal således ikke frygte for at den bliver rusket lidt rundt. Batterilevetiden er op til 24 timer, så den går næppe død før festen gør det.

Masser af BASS

På lyden leverer den så vidt også. Der skal ført og fremmest pumpes bas igennem det forholdsvis lille kabinet, og det bliver der. At mængden og kvaliteten af det der derudover slipper igennem ikke er imponerende – den øvre mellemtone har en bismag af pap, mens de finere detaljer drukner lidt i mudder – er så lidt ærgerligt, men om publikum vil bekymre sig er tvivlsomt, Vokalen trænger fint igennem over den buldrende bas, og så er der så vidt styr på det basale. Højttaleren har endda en “Live”-funktion, som gengiver musikken som om du var til en live-koncert. En fiks gimmick til koncerthungrende brugere her i corona-tiden.

Se også:  Vi vil have ekstra bas – og det leverer Sony i nye øretelefoner

Som fest-højttaler rammer SRS-XB33 således plet på de vigtigste punkter, men gør dig klart, om det er den type højttalere du sørger. Hvis ikke er – og lyden er det vigtigste for dig – findes der bedre alternativer i samme prisklasse.

Bedømmelse: 4/6 stjerner

Pris: 1200 kroner


TAGS
bluetooth-højttaler
bærbar lyd
fest
Sony

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S