Home » Hovedtelefoner og højttalere » Sony SRS-NB10 [TEST]: Tag lyden på nakken
Sony SRS-NB10 [TEST]: Tag lyden på nakken

Sony SRS-NB10 [TEST]: Tag lyden på nakken

Share

Uanset hvor perfekt pasformen er, bliver både over-ear- og in-ear-hovedtelefoner generende at have på en hel dag i træk. Sony har en løsning …

Sony NB10 fjerner belastningen på dine ører, men bevarer den mobile lytteoplevelse. Der er tale om en nakkebøjle med indbyggede højttalere.

Den forbindes til din smart­phone med Bluetooth ligesom trådløse hovedtelefoner, men lyden leveres til dine ører via små opadrettede højttalere.

Fin til samtaler

Det er en lettelse at slippe for hovedtelefoner, der hviler på ørerne. Designet gør, at man ikke tænker over at have NB10 på.

Desværre kan lyden så omvendt heller ikke måle sig med et sæt blot nogenlunde anstændige hovedtelefoner. Der er ikke meget fylde eller bas. Til musik vil man hurtigt sukke efter en opgradering. Til telefon- og video-samtaler samt stemmebaseret indhold som podcasts fungerer NB10 dog ganske udmærket.

Se også:  Sony A80J [TEST]: Fint OLED med småknaster

Det er først og fremmest til dette formål, at NB10 har sin berettigelse. Har du mange fjernsamtaler på hjemmekontoret i løbet af en dag, kan NB10 være en løsning, der giver mening.

Men den går slet ikke på storrumskontoret eller i privaten, når familien er hjemme. Andre tilstedeværende hører nemlig lyden næsten ligeså tydeligt, som du selv gør.

Nem betjening og lang levetid

Det er således et produkt, der rammer et ret begrænset udvalg af brugssituationer. Men står du netop i en af de situationer, fungerer det ganske upåklageligt.

Betjeningen er gjort relativt nem med taktile gummiknapper på indersiden, og batterilevetiden er ganske glimrende med op til 20 timers brugstid på en opladning.

Se også:  Er denne nyhed fra Sony verdens mindste 3LCD-laserprojektor?

Prisen er i overkanten, ydelsen taget i betragtning, men alternativerne er få, så hvis du savner et produkt af denne type, er der ikke mange andre muligheder.

Samlet vurdering: 4/6 stjerner

 


TAGS
hovedtelefoner
Sony

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S