Sony SRS DB500

Sony SRS DB500

Share

Ligesom en udsmider uden for en af de hårde natklubber er SRS DB500 en stor, grim satan med masser af slagkraft

Ligesom en udsmider uden for en af de hårde natklubber er SRS DB500 en stor, grim satan med masser af slagkraft. Det er højttalere, der er beregnet til at blive anbragt ved siden af en gaming rig.

Subwooferen kan klare 150W rms og flankeres af to satellitter, der leverer 75W pr. styk. Det betyder, at de er i stand til at fyre lyd ud, der kan give dig en utrolig fordybende oplevelse.

Larmende, intense actionscener er der, hvor disse højttalere virkelig kommer til deres ret. Den mægtige subwoofer giver eksplosionerne rå styrke. Når det kommer til musik, er linjerne dog ikke trukket så skarpt op. Hvor bassen giver ekstra dybde til film og spil, kan den i en masse musik være påtrængende og drukne mange af de andre toner. Musikken lider også under en noget mudret gengivelse, hvad der får nogle detaljer til at gå tabt. Du vil se dig selv justere indstillingerne gang på gang, når du skifter mellem film, spil og musik – og endda mellem genrer.

Se også:  Guide: Tag flotte sommerbilleder med din smartphone

Det er måske ikke verdens undergang, og når SRS DB500-højttalerne gør det godt, så gør de det fantastisk. Alligevel understreger deres svagheder kun det faktum, at de ikke har de allround-præstationer, vi forventede.

Fakta

Andre test i denne serie:

Sony SRS DB500
4
Brugerbedømmelse 0 (0 stemmer)
Sender
Her er den bedste dagspris på:
Sony SRS-XB30 priser
Del denne