Home » Gaming & Konsoller » Sony SmartWatch 2
Sony SmartWatch 2

Sony SmartWatch 2

Share

Sony har formået at skabe den rette balance mellem design, funktioner og pris, så vi her har at gøre med et fint allround-ur til alle med en Android-mobil

At dømme efter den massive medieomtale, der fulgte i kølvandet på Galaxy Gear, skulle man tro, at Samsungs ur var det første på markedet. Sådan forholder det sig imidlertid ikke. Sony var allerede ude med anden udgave af deres smart-ur, inden Samsungs var i handlen. Blot gik de væsentligt mere stille med dørene.

Det er der nu ingen grund til, for samlet set står Sony faktisk med testens bedste ur. På hverken features, design, kompatibilitet eller pris ligger det i top, men Sony har formået at skabe den rette balance mellem alle faktorer, så vi her har et fint allround-ur til en fornuftig pris.

Se også:  Samsung Galaxy Watch3 [TEST]: Gennemført i design og funktioner

Det fungerer med stort set alle Androids og er nemt at sætte op via NFC. Mængden af apps er ikke overvældende, men der er, hvad man kan forvente.

[pt id=’2029454′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Med sit simple sorte design er Sonys ur det mest diskrete i testen.”‘]

Med sit simple sorte design er Sonys ur det mest diskrete i testen.

Uret er forsynet med en touchskærm i farver, der dog langt fra er så flot som Samsungs, men udmærket til at navigere og betjene de simple apps, der nu engang fungerer bedst på uret.

Designet er heller ikke af lige så høj kvalitet som Samsungs eller Casios ur, men i sin simple sorte udformning, er det væsentligt mere diskret og nemmere at forene med almindelig påklædning, hvad enten man er herre eller dame.

Til lidt over tusind kroner, ligger uret desuden i et prisleje, der giver mening i forhold til hvad smart-urene kan bruges til lige nu. Mere bør man ikke betale for et smart-ur, før konceptet er udviklet bedre, og mængden af apps er betydelig større.


Sony SmartWatch 2
  • Batterilevetid
  • Skærm
  • Features
  • Pris
3.5

Alt om DATA siger

SmartWatch 2 excellerer hverken på features, design, kompatibilitet eller pris, men Sony har formået at skabe den rette balance mellem alle faktorer, så vi her har at gøre med et fint allround-ur til en fornuftig pris.

Sending
User Review
4.67 (3 votes)
TAGS
SmartWatch
Sony
Ur

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S