Home » Stationær computer » Sony PRS-650 Reader Touch Edition
Sony PRS-650 Reader Touch Edition

Sony PRS-650 Reader Touch Edition

Share

Det er en handy, lille e-reader med 6” touch-screen, som er nem at tage med på ferien.

Den vejer kun 220 gram, og skærmen er slidstærk, hvilket gør den egnet til de lidt mindre børn, som gerne vil læse børnebøger på turen. Og så kan du have den med ude i solen, uden lyset reflekteres i skærmen.

Du kan med rette spørge dig selv, hvorfor du skal investere i Sonys e-reader, når du kan købe en iPad eller tablet, som rummer så mange flere muligheder. Og jo, Sonys e-bog kommer til kort i forhold til markedets gængse tablets.

Den understøtter ikke WiFi, hvilket gør, at du skal købe dine e-bøger via din computer og overføre dem den vej igennem. Du kan heller ikke se film på PRS-650, men hvorfor skulle du eller dine børn slæbe rundt på en tablet, hvis der ikke er behov for at spille, se film eller gå på nettet?

Se også:  Sony RX100 VII [TEST]: Kompakt kamera af stærkeste kaliber

Foruden e-bøger kan du læse e-magasiner på PRS-650. Den har en integreret hukommelse på 2 GB eller 1,4 GB tilgængelig hukommelse, hvilket svarer til 1.200 e-bøger. Der er mulighed for at bruge e-bogslæseren som mp3-afspiller og billedviser, og den har ligeledes et tegneprogram, som børnene kan lege med.

Tegneprogrammet har dog et væsentligt problem – du kan ikke undgå at hvile din hånd på skærmen, mens du tegner, hvilket er irriterende, da du kommer til at tegne uønskede streger.

Endvidere har PRS-650 indgang til høretelefoner i bunden, hvilket gør, at du skal holde den et stykke væk fra kroppen, mens du læser og hører musik, da stikket fra høretelefonerne ellers prikker dig i maven – en irriterende designfejl.

Se også:  Den komplette guide til spejlløse kameraer

Der findes desværre ikke ordbøger eller menuer på dansk, hvilket ikke er så børnevenligt. Dog er den let at finde rundt i, og børn kan efter kort tids brug få en vis rutine i funktionerne.

Og takket være en solid skærm kan de lidt yngre børn bruge den, uden der kommer ridser i skærmen. Batteriet holder til 10.000 sideskift.

DATATID MENER:

Alt i alt en handy, brugervenlig og pæn e-reader.


Sony PRS-650 Reader Touch Edition
  • Pris
4
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
E-reader
Sony

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S