Home » Gaming & Konsoller » Sony PlayStation VR [TEST]: Virtual reality på konsollen
Sony PlayStation VR [TEST]: Virtual reality på konsollen

Sony PlayStation VR [TEST]: Virtual reality på konsollen

Share

Konsolspillerne skal heller ikke snydes for virtual reality. Sony har skabt PlayStation VR til deres populære PlayStation-konsol. Her er tale om helt ægte virtual reality, med mulighed for at bevæge sig rundt i en vis radius inde i spillet og foretage ting med dine hænder.

Til at registrere dine bevægelser skal bruges et PlayStation-kamera og til at gøre ting med hænderne kræves et sæt Move-controllere. Intet af dette hører som udgangspunkt med til PlayStation VR. Det skal købes ved siden af.

Derfor er man hurtigt oppe i mange tusinde kroner for at en komplet VR-oplevelse på PlayStation (man kan godt spare Move-controllerne og bruge den almindelige PlayStation-controller i stedet, men det giver ikke samme oplevelse). Og her regner vi ikke prisen for selve konsollen og spillene med.

Se også:  Før konsoller og pc-spil: Maskinerne i arkaderne

Men det fungerer rigtigt godt og er nemt at komme i gang med. Der skal forbindes nogle kabler – desværre er denne løsning heller ikke trådløs – men det er meget pædagogisk forklaret, så man ikke kan tage fejl. Dernæst skal man foretage en hurtig kalibrering, og så er man i gang.

Visuelt er den blandt de bedste løsninger. Den er næsten på højde med Vive. Brillerne er desuden behagelige og nemme at indstille, så du får et jævnt og stabilt billede.

Udvalget af VR-spil er konstant voksende, og mange er af ret høj kvalitet. Vi savner dog nogle spil, man kan fordybe sig i længere tid ad gangen. Mange er ret korte og har mest karakter af en udvidet demo. Og det har sandsynligvis noget at gøre med, at PlayStation VR – ligesom de andre løsninger – bliver en smule anstrengende at bruge i lang tid. Man er simpelthen mør efter en halv times tid. Men i den halve time morer man sig til gengæld også i stor stil.

Se også:  Giv os din mening og få chancen for at vinde gamer-grej


Sony PlayStation VR
  • Features
  • Ydelse
  • Billedkvalitet
  • Brugervenlighed
  • Design
  • Pris
4

Sammenfatning

Alt om DATA siger:
»Det er nemt at komme i gang, og der findes et godt udvalg af kvalitetsindhold til Sonys VR-headset. Det kræver dog en del plads i stuen, og så bliver det hurtigt dyrt, hvis du ikke
i forvejen har konsol, kamera og controllere.«

Produkt: PlayStation VR
Producent: Sony
Pris: 2590 kroner

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Gaming
Sony
virtual reality

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S