Home » Foto » Nyt Sony-kamera er skabt til video-bloggere
Nyt Sony-kamera er skabt til video-bloggere

Nyt Sony-kamera er skabt til video-bloggere

Share

Producerer du indhold til nettet, så er Sonys ZV-E10-kamera måske noget for dig. Kameraet er udviklet, så det i særlig grad egner sig til vlogging, altså videoblog-indhold

Flere og flere producerer og følger videoindhold på nettet, hvad enten det foregår via private kanaler, YouTube eller på mediesites. Derfor har Sony skabt ZV-E10, som er det første kamera i Alpha-serien designet til videobloggere.

ZV-E10 har et specialbygget funktionssæt, blandt andet en ekstra optageskærm, flere tilstande og udskifteligt objektiv, der skulle gøre det nemt og alsidigt at anvende til netop skabere af video-indhold.

Optag med støttefunktioner

Kameraet har en 24,2 MP APS-C Exmor CMOS-sensor og billedbehandlingsmotoren Bionz X. Tilsammen skulle det sikre høj følsomhed, detaljeret teksturafbildning og naturlig bokeh (udtoning af baggrunden).

Se også:  Professionel fotospecialist springer ud på forbrugermarkedet med ny objektivserie

Derudover indeholder ZV-E10 efterspurgte funktioner for video-bloggere, herunder den såkaldte ”Background Defocus”, som glat skifter mellem sløret (bokeh) og skarp baggrund samt tilstanden ”Product Showcase Setting”. Her kan kameraet automatisk flytte fokus fra motivets ansigt til et objekt, der fremhæves.

At tage ZV-E10 med sig burde ikke være besværligt, da kameraet vejer 343 gram. Vægten inkluderer kamerahus og en sideåbnings-LCD-skærm med variabel vinkel.

Videoindhold i 4K og billedstabilisering

ZV-E10 har også fået en særlig tilstandsknap øverst på huset. Med et enkelt tryk kan videobloggeren skifte mellem ”Still/Movie/Slow”. På toppen af kameraet er det også muligt at tilslutte eksterne mikrofoner.

Sony ZV-E10 håndterer optagelser i 4K (QFHD: 3840 x 2160 pixel), og i tilstanden ”Slow Motion” er der høj billedkvalitet (Full HD).

Se også:  Sony klar med spritnyt full-frame-kamera: Her er Alpha 7 IV

Tilstanden Active Mode giver billedstabilisering ved optagelse på farten, for eksempel hvis du går og samtidig optager. ZV-E10 har avanceret AF (autofokus) og optager lyd med den indbyggede mikrofon, Directional 3-Capsule Mic.

Huset alene koster 6000 kroner. Vil du udbygge med ekstra udstyr og et 16-50 mm zoom-objektiv, skal du lægge yderligere 7000 kroner.

ZV-E10 samt objektiv forventes på markedet i løbet af august.


TAGS
blogging
foto
Kamera
videoblogging
vlogger

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S