Home » TV » CES: Sony lancerer gigantisk mini LED-tv i 8K
CES: Sony lancerer gigantisk mini LED-tv i 8K

CES: Sony lancerer gigantisk mini LED-tv i 8K

Share

Sony er klar med nye high-end-tv’er, med det 85″ store 8K-tv, Z9K, som topmodellen

Sony var blandt de få producenter, der var fysisk til stede ved årets CES-messe. Allerede inden deres pressemøde valgte de dog at løfte sløret for en serie af nye top-tv’er, der anvender mini LED-teknologi fremfor OLED, som producenten ellers fokusere stærkt på. Mini LED har ikke helt samme kontrast som OLED, men tæt på. Til gengæld kan de små bagbelyste dioder sende mere lys, så styrkerne og svaghederne kan på sin vis opveje hinanden.

De nye mini LED-tv’er anvender XR Backlight Master Drive-teknologi drevet af Cognitive Processor XR-processoren, som styrer bagbelysningen. De skal leverer et dynamisk område med et højt lys output og dybe, sorte nuancer samtidig med naturlige mellemtoner – uden generende lysskær eller glorier ved højlys.

Se også:  Sony SRS-NB10 [TEST]: Tag lyden på nakken

De nye tv’er kommer også med Acoustic Multi-Audio, der gør, at lyden følger handlingen.

Dertil har de Bravia Cam, som sikrer, at du altid har den bedste plads foran tv’et ved at optimere både billed- og lydkvaliteten. Bravia Cam ved hvor i rummet du sidder, og hvor langt væk fra tv’et du er, og justerer lyd- og billedindstillingerne derefter.

Optimeret til Netflix og PS5

Sammen med Netflix har Sony lanceret Netflix Adaptive Calibrated-tilstand, der automatisk justerer billedbehandlingen efter lysindfaldet. Derudover justerer Sonys nye Bravia Core Calibrated-tilstand automatisk billedet på skærmen. Begge funktioner gør, at billedet kommer så tæt på skaberens originale vision for værket som overhoved muligt.

Se også:  Stortest af tv'er til under 10.000 kroner: Her får du enormt meget for pengene

Alle 2022 Bravia XR-fjernsyn vil desuden være ”Perfect for PlayStation 5″ og kommer derfor med to eksklusive funktioner: Auto HDR Tone Mapping og Auto Genre Picture Mode.

Der er hurtig adgang til indhold og tjenester via Google TV, som også giver mulighed for stemmestyring.

Tv’erne er skabt i et minimalistisk One Slate-design med Seamless Edge samt et panel af hærdet glas og der medfølger en trebenet stand, der giver tre forskellige positionsmuligheder, inklusive en smal position, der optager mindre plads; en standardposition, der eliminerer distraktioner samt en soundbar-position, der hæver tv’et og giver mulighed for et integreret soundbarsystem.

Bravia Z9K fås i 85” og 75”. Der er endnu ikke annonceret danske priser.


TAGS
CES
Sony
tv

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S