Home » Lagerenheder » Sony klar med ekstremt hurtig SSD til tasken
Sony klar med ekstremt hurtig SSD til tasken

Sony klar med ekstremt hurtig SSD til tasken

Share

Du kan overføre 1GB i sekundet til Sonys bærbare SSD, som samtidig er så hårdført, at det overlever, hvis en elefant sætter sig på det

Er du videofotograf, får du lynhurtigt generet en hel masse data. De skal aflæsses et sted. De færreste har tid til at vente en halv eftermiddag på at det sker. Så er en SSD som Sonys SL-M lige sagen. Den leverer hæsblæsende læse- og skrivehastigheder på helt op til 1000MB/s, og der er USB 3.2 Gen 2 forbindelse med Type C i enden, så det kan udnytte den hurtige overførsel i de nyeste pc’er og kameraer.

Når video og billeder skal efterhandles, er den hurtige SSD også med at sikre at det sker helt smidigt, selv når der er tale om tungt 4K-materiale.

Se også:  Vanvittig hurtig SSD fra Samsung - læser op til 7.000 MB/s
Beskytter dine filer

Det eksterne drev er skabt i hårdført aluminium og tåler stød, støv og vand ned til en meter (IP67). Det klarer desuden fald fra op til 3 meter og tryk på 6000 kilo, så selv hvis en stor elefant skulle komme til sætte sig på det, overlever drevet og dine data.

Filerne kan beskyttes med AES256-bit kryptering. Administratoren kan sætte et master password og give andre brugere adgang til filerne med deres egen passwords, uden at afgive hovednøglen.

Lifetime Checker sørger for at holde øje med SSD’ens tilstand og advarer, hvis drevet er ved at være nået sin udløbsdato. Der medfølger også filredningssoftware så data, der er slettet ved et uheld kan genskabes uden problemer.

Se også:  Sony Cyber-shot DSC-HX99 [TEST]: Småt er smukt – og dyrt

Sony SL-M kommer på markedet i efteråret, og vil kunne fås med 500GB, 1TB og 2TB. Prisen er endnu ikke offentliggjort, men vi kan godt garantere, at drevet ikke bliver billigt.

Det ledsages af Sony SL-C, som byder på samme features, men er langsommere – læsehastighed på 540MB/s, skrivehastighed på 520MB/s – og får en lavere pris.


TAGS
Sony
SSD

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S