Home » TV » Sony KD-55XEB505 [TEST]: Detaljens mester
Sony KD-55XEB505 [TEST]: Detaljens mester

Sony KD-55XEB505 [TEST]: Detaljens mester

Share

Sony har som standard indbygget Chromecast og leverer billede med masser af detaljer

Dette tv har en indbygget Chromecast, så du slipper for at have den lille dongle hængende i siden af tv’et. Det er jo nærmest en menneskeret at få det på den måde!

Det er i hvert fald ekstremt rart og en feature, vi forventer at se i de mange tv’er fremover. Tv’et har også Miracast, så du kan vise skærmbilledet fra andre enheder – teknologien du måske kender fra computerskærme.

KD-55XEB505 er et smart-tv med stort S. For ud over de nævnte features, bugner det med muligheder i det Android-baserede tv. Du kan bruge en hel dag på at browse rundt på de mange sider, men det tager også meget lang tid at sætte sig ind i de mange muligheder. I vores optik kunne brugerfladen trænge til en alvorlig overhaling.

Svært at finde rundt i

For teknikkyndige som Datatid TechLifes læsere er det måske ikke svært at finde rundt i herlighederne, og du vil gennemskue logikken (eller mangel på samme) ret hurtigt. Men for mange andre vil der være alt for hyppige irritationsmomenter, hvor du typisk ikke kan finde de funktioner, du ønsker.

Se også:  Sony lancerer billigmobil med biografskærm, tre kameraer og stort batteri

Resultatet er, at du konstant havner forkerte steder på tv’ets forskellige sider. Ikke helt tæt til væggen Sony-tv’et syner dyrt med sin smalle matsorte ramme. Men bagpå ved bunden er der en forholdsvis tyk plastkasse, der umuliggør at hænge tv’et helt tæt på væggen, som ellers ville klæde det.

Det samme gør sig gældende når det står frit – bagsiden er ikke noget kønt syn. Opstarten er i første gang lidt langsommelig, men så guides du også let via Android smart-tv-delen, og som sagt mangler du bestemt ikke smart-tv-features.

Flotte farver

Billedmæssigt leverer Sony-tv’et flest nuancer af de tre i testen.

Detaljerne er ikke penslet ud, men står næsten lige så naturlige som hos Panasonic og har desuden en bedre nuancering af hudtoner. Klare farver Farverne er klare og tydelige, og billedet står roligt, når der er bevægelse på skærmen. Der er lidt mere pixelering i små detaljer end hos Panasonic, men alt i alt et ganske flot billede, når signalet er til det.

Se også:  Smartphones [STORTEST]: Her er den absolut bedste mobil lige nu

Tilslut en god Blu-ray-afspiller, og billedet står flot og glansfuldt. Panasonic-tv’et er lige en tand mere korrekt og lækkert i sin gengivelse, men Sony er på en klar andenplads. Lyden er til gengæld ikke særlig imponerende, og det kan være vanskeligt at høre, hvad der bliver sagt.

Den er ikke spinkel, men kommer bare ikke rigtigt ud i stuen. Sony KD-55XEB505 er alligevel et ganske imponerende tv til prisen, og vil du have flest features til prisen, er det her du skal kigge.

Sony KD-55XEB505

Den tynde ramme sender et signal om klasse. Hæng Sony KD-55XEB505 på væggen, da bagpladen er uskøn.


Sony KD-55XEB505
  • Kvalitetsindtryk
  • Brugervenlighed
  • Funktioner
  • Ydelse
  • Pris
4
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
4K
hdr
Sony
tv

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S