Sony KD-55XEB505 [TEST]: Detaljens mester

Sony KD-55XEB505 [TEST]: Detaljens mester

Share

Sony har som standard indbygget Chromecast og leverer billede med masser af detaljer

Dette tv har en indbygget Chromecast, så du slipper for at have den lille dongle hængende i siden af tv’et. Det er jo nærmest en menneskeret at få det på den måde!

Det er i hvert fald ekstremt rart og en feature, vi forventer at se i de mange tv’er fremover. Tv’et har også Miracast, så du kan vise skærmbilledet fra andre enheder – teknologien du måske kender fra computerskærme.

KD-55XEB505 er et smart-tv med stort S. For ud over de nævnte features, bugner det med muligheder i det Android-baserede tv. Du kan bruge en hel dag på at browse rundt på de mange sider, men det tager også meget lang tid at sætte sig ind i de mange muligheder. I vores optik kunne brugerfladen trænge til en alvorlig overhaling.

Se også:  Sony tager billedkvaliteten til nye højder med Crystal LED
Svært at finde rundt i

For teknikkyndige som Datatid TechLifes læsere er det måske ikke svært at finde rundt i herlighederne, og du vil gennemskue logikken (eller mangel på samme) ret hurtigt. Men for mange andre vil der være alt for hyppige irritationsmomenter, hvor du typisk ikke kan finde de funktioner, du ønsker.

Resultatet er, at du konstant havner forkerte steder på tv’ets forskellige sider. Ikke helt tæt til væggen Sony-tv’et syner dyrt med sin smalle matsorte ramme. Men bagpå ved bunden er der en forholdsvis tyk plastkasse, der umuliggør at hænge tv’et helt tæt på væggen, som ellers ville klæde det.

Se også:  Sonys nye smartphones scanner dit ansigt i 3D

Del denne