Home » TV » Sony KD-55AF8 [TEST]: Et flot syn – og prisen er berettiget
Sony KD-55AF8 [TEST]: Et flot syn – og prisen er berettiget

Sony KD-55AF8 [TEST]: Et flot syn – og prisen er berettiget

Share

Her er testens billigste luksus-tv. Det er stadig en halvdyr sag, men prisen er rimelig

Når du stiller det solide Sony-tv op på den medfølgende fod, ligner det en million. Den tynde ramme omkring skærmen nærmest hviler på fodens top, og det gør tv’et mindre dominerende at kigge på end mange andre tv’er. Det ser fantastisk ud på et bord. Men med den tynde ramme er det også et flot syn på en væg.

Læg dertil en pris, der ligger noget under konkurrenterne i denne test, og vi har en ret attraktiv sag. Priserne i denne test er fundet på nettet, men tv’ets vejledende pris er lige over 20.000 kroner, og det afspejles bestemt i kvaliteten.

Opsætningen af alt – fra Wi-Fi til kanalsøgning – foregår ekstremt hurtigt og let. Når du har indtastet det ønskede, skal du ikke trykke “videre” eller pil til højre. Smart!

Se også:  Sony Bravia KD65XG9505 [TEST]: Design og kvalitet til fed pris
Neutralt og roligt billede

I den daglige betjening er det desværre noget bøvlet at komme ind i mange af indstillingerne. Det kræver mange tryk, og alt ligger ikke lige, hvor man forventer. Og prøv så lige, at sætte en harddisk op som optager. Vejledningen på skærmen er rent vrøvl, der nærmest får dig til at gå i ring og ind i de samme menuer, før det til sidst lykkes. Ikke specielt brugervenligt. Det lugter lidt af en dårlig oversættelse af menuerne til dansk i de mere avancerede funktioner.

Billedmæssigt klarer Sony KD-55AF8 sig rigtig godt. Ved almindeligt tv-signal fra antenne er billedet yderst neutralt og meget roligt. Der er ikke helt den dybde og glød i farverne, som du finder hos især Panasonic, men der er reelt ikke så meget at være ked af. Forudindstillingerne har lidt mangler, men vælg en af filmindstillingerne til alle udsendelser, og du har et billede, du ikke behøver justere meget på.

Se også:  Vind en lækker computertaske fra Leitz

Ved ægte 4K-indhold formår Sony at vise billedet neutralt og ikke udpenslet, som nogle tv’er har tendens til. Ingen tvivl om, at Sonys billedchip er af høj kaliber. Vi ved da også, at netop Sony benytter sig af et princip, hvor man sammenligner tusindvis af billeder i forskellig opløsning for at justere ind til den rigtige visning. Det betyder i praksis, at billedet altid står godt og aldrig “stikker af”. Stream en film fra en god tjeneste, og farverne bliver endnu mere strålende og får endnu mere dybde.


Sony KD-55AF8
  • Kvalitetsindtryk
  • Brugervenlighed
  • Funktioner
  • Ydelse
  • Pris
4.5

Sony KD-55AF8

Testholdet mener:
Sony KD-55AF8 et meget lækkert tv med mange muligheder. Det er nemt at komme i gang med. Den daglige betjening er gennemsnitlig, men det er svært at få avancerede funktioner til at fungere. Billedet er fremragende til prisen, der nok er høj, men også er testens laveste.

Fakta:
Producent Sony
Navn KD-55AF8
Størrelse 55″
Opløsning 4K
HDR HDR10
HDMI 4 stk.
USB 3 stk.
Energiklasse B
Dimensioner 1226 x 717 x 255 mm
Vægt 22,2 kg
Pris 16.999 kr.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
4K
Sony
tv

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S